Ruşii vor să-l aresteze pe Sting

16 septembrie, 2010

Partidul comunist din Rusia i-a pus gând rău cântăreţului britanic: vrea să-l bage după gratii, pentru că susţine legalizarea drogurilor. Sting riscă să fie arestat din cauza declaraţiilor pe care le-a făcut în timpul turneului din Rusia.

Partidul comunist din Rusia i-a pus gând rău cântăreţului britanic: vrea să-l bage după gratii, pentru că susţine legalizarea drogurilor.

Sting riscă să fie arestat din cauza declaraţiilor pe care le-a făcut în timpul turneului din Rusia. Comuniştii din Saint Petersburg şi Leningrad s-au simţit lezaţi de atitudinea dezinhibată a artistului şi cer ca Sting să fie tras la răspundere pentru că promovează stupefiantele.„Domnul Sting a susţinut legalizarea marijuanei. Nu doar comuniştii, ci toţi cei preocupaţi să aibă parte de un trai sănătos şi să se bucure de cultura şi tradiţiile naţiunii noastre, trebuie să înţeleagă că acest om, oricât de talentat l-ar cosidera tineretul, nu poate apărea pe nicio scenă la noi în ţară”, au declarat aceştia.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg