Russell Brand vs. Sacha Baron Cohen: Englezii nebuni ai Hollywoodului

5 august, 2011
sachabaroncohen tk3s ev 00431842 jpeg

Cei doi băieţi veseli din ţara lui Shakespeare ne demonstrează că umorul britanic nu e un mit.

Cei doi băieţi veseli din ţara lui Shakespeare ne demonstrează că umorul britanic nu e un mit.

Spre faimă, drept înainte!

Russell Edward Brand (36): Înainte de-a intra în showbiz, Brand a îmbrăcat uniforma poştei şi-a trimis colete. Mai târziu, a devenit VJ la MTV. A fost concediat după ce-a apărut la muncă îmbrăcat à la Osama bin Laden. A dat, însă, lovitura cu rolul din „Get Him to the Greek“.

image

Sacha Noam Baron Cohen (39): Baron Cohen îi datorează faima personajului Ali G, un alb cu pretenţii de rapper. I-a venit apoi rândul lui Borat, un ziarist din Kazahstan, cu care actorul continuă să fie identificat şi astăzi. Un al treilea alter ego întregeşte acest „freak show“: Brüno. Urmează Dictatorul!

Aparenţe

Când îl vezi în pantaloni skinny şi bluze decoltate, nu te poţi abţine să nu ridici o sprânceană. Şi totuşi, soţul lui Katy Perry nu-i din „tabăra adversă“. „Din cauză că sunt aşa bine îmbrăcat, lumea crede că sunt gay. De aceea, femeile se simt în siguranţă lângă mine. Apoi, zbang! Sunt însărcinate!“, spune Brand.

image

Îţi trebuie minte ca să faci pe prostul! Şi, într-adevăr, în 2007, Cohen a fost declarat al 34-lea cel mai inteligent actor de la Hollywood. Doar a fost student la Cambridge! Că inteligenţa este moştenire de familie ne-o dovedeşte şi faptul că un renumit cercetător din domeniul autismului, Simon Baron Cohen, este vărul lui.

Dragoste…

„I kissed a girl!“ Aşa s-o fi lăudat Brand după ce a început să iasă cu Katy Perry, în 2009, pe care a întâlnit-o la MTV Video Music Awards. Un an mai târziu, cuplul îşi oficializa relaţia printr-o ceremonie hindusă, în India.

image

Zăpăcitul Borat este un bărbat aşezat la casa lui. Anul trecut, s-a căsătorit cu actriţa australiană Isla Fisher, care s-a convertit la iudaism de dragul lui. Cei doi sunt părinţii a două fete, Olive, de 4 ani, şi Elula, de numai un an.

… Şi alte dependenţe

Gândeşte-te la un viciu! Oricare ar fi, Russell l-a avut. Droguri, alcool, sex. „Obişnuiam să fac sex cu femei diferite de trei, patru sau cinci ori pe zi. Odată, în Irlanda, am avut nouă într-o seară.“ Ce vremuri!

image

Obsesia lui

nu este periculoasă, atât timp cât n-o aprofundează. Este vorba despre wrestling. Ne-a demonstrat că ştie câteva figuri, în celebra scenă de luptă din „Borat“. Totuşi, nu ştiam că wrestlingul se practică nud!

Foto: Guliver/getty images/splash news/rex features, northfoto, photoland/wenn.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg