Russell Crowe, bucuros că ferma lui îşi revine după incendiile din Australia FOTO&VIDEO

21 ianuarie, 2020
9 23027836 7854973 image a 57 1578268694387 jpg jpeg

Marele absent de la Globurile de Aur s-a luptat singur cu flăcările pe terenul său de pe coasta de est a Australiei.

Incendiile devastatoare care au cuprins continentul australian au ajuns şi pe teritoriile din est, acolo unde Russell Crowe (55) deţine, din 1999, o fermă de 320 de hectare, botezată Nana Glen.

17 russell crowe incendiu la ferma 5 jpg jpeg

În ianuarie, când toate marile staruri se pregăteau să păşească pe covorul roşu al premiilor Golden Globes, Russell Crowe se lupta cu flăcările, ajutându-şi vecinii să facă faţă dezastrului folosindu-şi propria maşină echipată pentru stingerea incendiilor.

El însuşi şi-a văzut ferma afectată de incedii încă din luna noiembrie şi, din păcate, pe an ce trece, frecvenţa şi forţa focului este tot mai devastatoare în Australia.

În acest context, starul a rămas acasă, sfidând nominalizarea pe care o obţinuse pentru rolul din miniseria The Loudest Voice - care i-a adus, totuşi, în seara de 5 ianuarie încă un Glob de Aur. Cel care l-a anunţat că e câştigător a fost chiar fiul său, care urmărea show-ul la televizor.

“Stăteam în balon la fermă şi nu dădeam doi bani de ce se întâmpla la gală. Fiul meu cel mare m-a bătut pe umăr şi mi-a zis: «Tată vino o secundă, ştii, tocmai ai câştigat un Glob de Aur», a mărturisit Russell Crowe.

În absenţa lui, actriţa Jennifer Aniston (50 de ani) a citit un puternic mesaj despre schimbările climatice din cauza cărora “Gladiatorul” a trebuit să se ducă în Australia să se lupte cu incendiile în loc să fie pe scenă ca să-şi primească premiul.

Ieri, Russell Crowe a fost recunoscător ploii torenţiale care a urmat perioadei de secetă şi care a reuşit să revigoreze vegetaţia din împrejurimi.

"Aşa arăta terenul meu acum 10 săptămâni după incendii şi aşa arată în această dimineaţă, după un weekend întreg de ploaie."

11 russell crowe ferma din new south wales jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg