Russell Crowe, furios pe presa străină. Care este motivul?

26 iunie, 2017
russell crowe jpeg

Deranjat de articolele mincinoase din presă, Russell Crowe a luat atitudine. Actorul le-a bătut obrazul redactorilor de la Woman's Day pentru publicarea unui articol în care au scris despre presupusa relaţie a actorului cu o tânără actriţă de 22 de ani, Sophia Love. Respectiva revistă l-a lovit din plin pe Crowe, 53 de ani, cunoscut pentru rolul din "Gladiatorul", cu un articol în care menţionau că starul se iubeşte de 3 luni cu Forrest.

S-a înfuriat după ce a citit articolul unei publicaţii, articol care-l viza direct.

Pentru a lămuri toată situaţia, Russell a scris un mesaj pe contul său de Twitteer, spunând că toate aceste vorbe sunt "minciuni deliberate. Mesajul le-a fost adresat în mod direct celor de la Woman's Day: " Dragi oameni de la Woman's Day, puteţi să nu umpleţi paginile voastre... cu minciuni deliberate legate de o relaţie în care nu am fost implicat? Mulţumesc în avans."

În respectivul articol, publicaţia a susţinut că Sophia i-a întâlnit pe cei doi fii ai lui Russell, Charlie, 13, şi Tennyson, 10, copii cu fosta parteneră,  Danielle Spence, tocmai pentru a avea aprobarea lor.

"Ea e minunată, distractivă , dar foarte echilibrată, cu picioarele pe pământ, ştie ce vrea în viaţă, lucruri care lui îi plac", a declarat o sursă a revistei. Conform aceleiaşi surse, sentimentul ar fi fost reciproc între Sofia şi Russell, susţinând că cei doi sunt nebuni unul după celălalt. Sophia este fiica mogulului Andrew Forrest, bărbat ce pare a fi prieten de familie cu Russell, căci au fost văzuţi împreună cu mai multe ocazii.

Foto: Instagram, Getty, TwitterRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg