Russell Crowe îşi vrea nevasta înapoi

17 decembrie, 2012
russell jpeg

După ce s-a aflat de despărţirea lui de Danielle Spencer, iar presa tabloidă dădea drept sigură o relaţie între el şi Katie Lee, fosta soţie a lui Billy Joel, actorul susţine că intenţionează să-şi reunească familia.

După ce s-a aflat de despărţirea lui de Danielle Spencer, iar presa tabloidă dădea drept sigură o relaţie între el şi Katie Lee, fosta soţie a lui Billy Joel, actorul susţine că intenţionează să-şi reunească familia.

O fi spiritul Crăciunului cel care îl face pe actorul australian să-şi dorească cu ardoare reunirea familiei sale, destrămate în luna octombrie? Sau relaţia cu Katie Lee l-a făcut să-şi dea seama că nu poate fi decât bărbatul unei singure femei?

Cert e că Russell Crowe şi-a dat seama că tot pe Katie o vrea, iar acum vrea să facă tot ce-i stă în putinţă s-o aducă din nou acasă.

Nu ştim însă ce părere are şi Katie despre intenţiile soţului ei, care a trecut şi ea prin momente grele după anunţul separării de acesta, la nouă ani de la căsătoria lor şi după ce i-a dăruit actorului şi doi copii: pe Charles (8) şi pe Tennyson (6).

Recent, Russell a fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie în faţa unui şemineu amenajat în holul hotelului Greenwich din New York. Femeia s-a dovedit a fi Katie Lee, fosta soţie a lui Billy Joel, dar deşi păreau foarte apropiaţi, presa americană a scris că relaţia lor este abia la început.

image

În replică, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, australianul a negat informaţiile potrivit cărora ar avea o relaţie extraconjugală: "Recentele informaţii sunt crude şi false", a scris actorul. Mai mult, el a spus că, de îndată ce îşi termină contractele pe care le are şi se întoarce acasă, prioritatea lui este să încerce să îşi reunească familia.

Rămâne de văzut dacă Russell îşi va petrece Crăciunul alături de Danielle şi de fiii săi sau dacă îşi va găsi o nouă parteneră pentru sărutul de sub vâsc de Revelion.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg