Ryan Gosling vorbeşte despre reacţia sa surprinzătoare de la Oscaruri

23 martie, 2017
"Song To Song" Premiere   2017 SXSW Conference and Festivals jpeg

Invitat la Summit-ul Adobe, Ryan Gosling a vorbit miercuri despre reacţia sa surprinzătoare de la Oscaruri, legat de confuzia creată cu desemnarea câştigătorului pentru Cel mai bun film.

Şi el, ca şi ceilalţi membri ai echipei, dar şi telespectatorii, a fost şocat de această întorsătură, iar reacţia sa a fost una scontată - a izbucnit în răs, nevenindu-i să creadă că ceea ce se întâmpla era real. „M-a simţit atât de uşurat, că am început să râd“, a spus Gosling despre chicotelile sale.

image

Actorul de 36 de ani a povestit despre incidentul de luna trecută de la faimoasele premii ale Academiei, într-un interviu la Summit-ul Adobe de la Las Vegas. Gosling, care a jucat rolul lui Sevastian în "La La Land", i-a mărturisit prezentatoarei Ann Lewnes că „s-a simţit ca şi când cineva ar fi fost rănit“, pe fondul confuziei create pe scena de la Teatrul Dolby, când actorii şi producătorii mulţumeau pentru premiu şi se bucurau de victorie, atunci când organizatorii au urcat pe scenă şi au dezvăluit că s-a creat o confuzie. „Am crezut că e un fel de situaţie medicală şi aveam acest scenariu de groază în cap“, a spus Gosling. „Apoi am auzit doar că Moonlight a câştigat şi am fost atât de uşurat, că am început să râd.“ Starul canadian a mărturisit că întreaga scenă a fost „ireală“, văzând „reacţiile de panică ale colegilor,“ când  organizatorii au urcat pe scenă agitaţi, cu căştile în urechi şi plicul în mână.

Ryan a trecut repede peste această pierdere, căci este un mare fan al regizorului "Moonlight", Barry Jenkins: „Sincer, am fost atât de încântat că a câştigat Moonlight. Este un film revoluţionar şi sunt fericit că meritele producătorului au fost recunoscute.“

Foto: Captură interviu Summit AdobeRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate