Ryan Phillippe, fostul soţ al lui Reese Witherspoon, victima depresiei: “Cred că şi fiica noastră o are”

4 martie, 2015
ryan phillippe si copiii jpeg

Unul din cei mai chipeşi actori pe care îi ştim, celebru pentru filmele de adolescenţi precum “Cruel Intentions” ori “I Know What You Did Last Summer”, suferă de depresie.

Unul din cei mai chipeşi actori pe care îi ştim, celebru pentru filmele de adolescenţi precum “Cruel Intentions” ori “I Know What You Did Last Summer”, suferă de depresie. Deşi abia acum, ajuns la 40 de ani, a mărturisit asta, Ryan a recunoscut că este depresiv din tinereţe, chiar pe când era căsătorit cu Reese Witherspoon.

“A fost un mare obstacol pentru mine de când eram copil. Cu timpul, se mai temperează simptomele, dar recunosc, sunt o persoană tristă”, a spus actorul, care joacă în prezent în serialul “Secrets and Lies”.

“Sunt empatic, simt emoţiile celor din jurul meu şi mă transpun în pielea lor”, a mai spus blondul, pentru un interviu, admiţând că “depresia îţi poate distruge viaţa”. Totuşi, Ryan preferă să vadă şi partea bună: “Dacă aş fi avut de ales între a fi astfel şi a fi complet ignorant, aş prefera să sufăr şi să simt tristeţea decât să fiu un mare idiot fără sentimente”.

image

Cu copiii în 2011

Gena depresiei pare să îi afecteze şi familia, crede actorul de 40 de ani, mărturisind că şi fiica lui cu Reese Witherspoon, Ava, în vârstă de 15 ani, dă semne că se luptă cu stare deprimantă. “O văd în fiica mea. O are, şi îmi doream atât de mult să nu fie aşa. Doar că unii oameni au această formă de tristeţe în ei, ori sunt atât de analitici încât nu mai găsesc lucrurile amuzante sau distractive, pentru că gândesc prea mult”.

Ryan Phillipe şi Reese Witherspoon, care s-au cunoscut în 1997 şi s-au căsătorit în 1998, dau semne şi-acum că au trăit o poveste de dragoste puternică - actriţa a mai postat în ultimele luni poze şi mesaje nostalgice, referindu-se la perioada în care era cu actorul. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 9 ani şi au doi copii împreună, Ava (15) şi Deacon (11).

image

FOTO GETTY, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg