Ryan Reynolds a vorbit pentru prima dată despre viaţa de familie

5 februarie, 2016
Ryan Reynolds şi Blake Lively jpeg

Actorul de 39 de ani, care s-a căsătorit în 2012 cu Blake Lively, este extrem de discret în privinţa vieţii personale. De altfel, cei doi sunt şi nişte apariţii rare la evenimentele mondene. Iată ce mărturisiri a făcut Ryan

Ryan şi Blake s-au căsătorit pe 9 septembrie 2012, în Mount Pleasant, South California.

Ryan este, de fapt, atât de discret în privinţa vieţii sale de familie, încât o bună vreme a păstrat secretă data de naştere a fiicei sale. Am aflat când a venit pe lume fata lui şi a soţiei sale de 28 de ani, Blake, în luna decembrie a anului trecut, când actorul i-a urat "La mulţi ani!" pe contul său de socializare media. Mica lor minune împlinise 1 anişor. Aşadar: 16 decembrie 2014.

Apropo, pe mica minune o cheamă James. E nume masculin, nu-i aşa? Păi, da... Invitat la show-ul "Good Morning Britain", Ryan a povestit că numele fetei e cel al tatălui lui, pe care l-a pierdut în luna octombrie. Şi cum Ryan a fost foarte apropiat de tatăl său, a făcut acest gest ca un tribut pentru omul căruia simte că-i datorează enorm. "Este numele tatălui meu. Dar în ceea ce priveşte numele ciudate pe care vedetele le dau copiilor lor, nu mi se pare că noi am venit cu vreo noutate şocantă. Adică n-am botezat-o Squash Meadow Lark sau ceva de genul...", a spus Ryan plin de umor.

"N-am nicio problemă să mă trezesc de cinci ori pe noapte ca să schimb scutece. Şi oricât de obosit aş fi, am mereu un zâmbet tâmp pe faţă", a mai spus el. "Acum suntem în perioada în care lui James îi apar dinţişorii... Îmi place la nebunie să fiu tată. Dar nu vreau să fiu precum acele vedete care nu se mai opresc din vorbit despre cum e să fii părinte, ca şi când doar lor li se întâmplă asta!"

Foto: WENN