Ryan Reynolds s-a certat cu cel mai bun prieten din cauza fiicei sale

22 septembrie, 2015
ryan reynolds jpeg

În urmă cu opt luni, Ryan Reynolds a devenit tată pentru prima dată, soţia sa, actriţa Blake Lively, dându-i naştere micuţei James. Din acel moment, Ryan şi-a reconfigurat viaţa şi a decis că cel mai bine pentru toţi este ca fiica lor să crească departe de agitaţia şi drama de la Hollywood.

Într-un interviu recent pentru revista GQ, Ryan a dezvăluit că încearcă cu orice preţ să-şi protejeze fiica de agresivitatea presei, chiar dacă acest preţ l-a costat o prietenie de 25 de ani.

image

Actorul a mărturisit că şi-a prins cel mai bun prieten încercând să vândă poze cu micuţa James către tabloide, ceea ce l-a forţat să-l îndepărteze pe acesta imediat din viaţa lui. ”Nu a fost nicio conversaţie acolo. A fost doar: <<„Oh, de acum n-am să mai vorbesc cu tine niciodată. Nu vreau să te mai văd.>>”, a declarat Ryan, care s-a simţit trădat de acţiunile prietenului său.

image

Tot în acelaşi interviu, Ryan a declarat că s-a adaptat imediat la viaţa în trei şi că a fi tată este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată: ”Aş merge prin foc pentru ea. Bine, nu foc. Aş merge, să zicem, pe o podea încinsă. Da, aşa face asta pentru ea.”, a glumit actorul.

image

Ryan Reynolds şi Blake Lively locuiesc într-o casă somptuoasă, din Bedford, New York, care are chiar şi-un hambar şi o mică verandă.

Sursa foto: Instagram / GQRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg