S-a aflat abia acum! Julian Assange a devenit de două ori tată

13 aprilie, 2020
1 julian assange inchisoare coronavirus tata a doi baieti 1 jpg jpeg

Fondatorul WikiLeaks are doi copii născuţi în secret de avocata sa, Stella Morris. 

Julian Assange (48) a devenit tatăl a doi copii pe timpul şederii sale în Ambasada Ecuadorului la Londra (unde a petrecut 7 ani!), lucru dezvăluit abia acum partenera şi avocata sa de origine sud-africană, Stella Morris (37), într-un interviu acordat celor de la Mail on Sunday. Aceasta a spus că a avut o relaţie cu Assange încă din 2015 şi că s-ar fi logodit în 2017.

Australianul, a cărui extrădare Statele Unite o cer pentru a-l judeca de spionaj, este tatăl a doi băieţi în vârstă de doi ani şi de un an, Gabriel şi Max, a căror fotografii apar pe site-ul tabloidului britanic duminical. Din cele povestite, Assange a asistat la naşterea, la Londra, a celor doi copii, printr-o legătură video şi a putut să-l vadă pe fiul său mai mare - Gabriel - în sediul amabsadei în care copilul a fost adus pe ascuns. Cei doi copii sunt cetăţeni britanici, potrivit Mail on Sunday, şi şi-au vizitat tatăl în închisoare.

De ce Stella Moriis a dezvăluit abia acum existenţa copiilor? Pentru că, spune ea, ”se teme că viaţa lui Assange este în pericol dacă rămâne în Belmarsh”, o închisoare de maximă securitate din Londra în care este încarcerat în prezent, din cauza pandemiei noului coronavirus.

4 julian assange inchisoare coronavirus tata a doi baieti 3 jpg jpeg

Justiţia britanică a refuzat la sfârşitul lui martie să-l elibereze sub control judiciar pe Julian Assange, care a spus că se teme că poate contracta noul coronavirus şi care apreciază că există ”motive serioase să creadă” că ar putea să nu se prezinte la viitoare convocări. WikiLeaks a anunţat pe Twitter că partenera lui Julian Assange, ”mamă a doi copii, îndeamnă Guvernul RegatuluiUnit să îl elibereze, dar şi pe ceilalţi deţinuţi fragili, având în vedere că virusul face ravagii în închisori.

Assange ar mai avea şi alţi copii, printre care un fiu adult, Daniel Assange, care ar fi IT-ist în Australia.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}