S-a aflat! Când are loc marea finală X Factor 2020. Concurenţii fac repetiţii intense

10 decembrie, 2020
5 jurati x factor jpg jpeg

Repetiţii intense şi yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala X Factor, sezonul 9.

Marea finală X Factor sezonul 9 este cu un pas mai aproape! Ştefan Bănică, Delia, Loredana şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte trei concurenţi alături de care vor trece astăzi şi mâine, de la ora 20.30, la Antena 1, prin Dueluri, ultima etapă înainte de finală. Pentru această etapă, mentorii s-au întâlnit cu grupele lor şi au repetat, iar concurenţii au primit nu doar îndrumare muzicală.

Loredana a fost cea care i-a dus pe Eden Loren, Adrian Petrache, Iulian Selea la yoga. ”Am simţit nevoia să îi învăţ un secret care îi va ajuta toată viaţa, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să îşi depăşească stările de anxietate, de emoţii, să le distrag puţin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor.

2 grupa loredana jpg jpeg

Ştefan Bănică a repetat neîncetat alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean şi Alexandra Sîrghi, cărora a încercat să le insufle încredere. ”Noi ne jucăm cartea noastră: Emoţia, tinereţea, prospeţimea! Nu cel sau cea care cântă cel mai bine va câştiga, ci cel care reuşeşte să transmită cel mai bine! Şi cred că X Factor-ul de anul acesta este aici, în această grupă!”, a spus Ştefan Bănică.

1 grupa stefan banica jpg jpeg

Când are loc finala X Factor 2020

Şi Florin Ristei, care este mentorul grupurilor, sarcină considerată cea mai grea de către juraţii X Factor, se declară mulţumit de ceea ce a reuşit să facă alături de Tiny Tigers, Super 4 şi gemenele Conta. ”Sunt foarte mândru de toate cele trei grupuri pe care le am anul acesta la X Factor! Cred că oricare dintre ei, dacă ar ajunge în finală, ar face o figură frumoasă!”, a spus Ristei.

3 grupa florin ristei jpg jpeg

De partea cealaltă, Delia, care este mentorul categoriei Mixt, alături de care a mai câştigat de două ori, mizează pe spectacol. ” Vorbim despre categoria grea, de care toată lumea se teme! Atuul vostru este că staţi bine pe voci, când închizi ochii şi asculţi, e spectacol! Sunteţi fantastici, cu toţii meritaţi să fiţi în finală!, le-a spus jurata celor trei concurenţi din grupa sa - Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca.

4 grupa delia jpg jpeg

În această seară, de la 20.30, la Antena 1, concurenţii din fiecare grupă se vor duela, iar mentorului lor îi revine sarcina de a alege un concurent care va părăsi competiţia. Vineri, de la 20.30, cei doi rămaşi în fiecare grupă se vor revedea în marea confruntare, la finalul căreia doar un concurent din fiecare grupă va trece mai departe în marea finală, X Factor sezonul 9, care va avea lor vineri, 18 decembrie, de la 20.30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}