S-a aflat cauza morţii lui George Michael

7 martie, 2017
george michael gettyimages 113246503 jpg jpeg

Moartea celebrului George Michel a fost în sfârşit elucidată. După mai bine de două luni de la tragica dispariţie a cântăreţului şi numeroase investigaţii legate de cauzele morţii acestuia, se pare că autorităţile au ajuns la o concluzie. Aceştia au eliminat orice teorie cu privire la circumstanţele suspecte ale decesului, spunând că nu poate fi vorba de o crimă.

image

Se pare că George Micheal a murit din cauze naturale, ca rezultat al unor probleme cardiace şi hepatice, a relevat raportul medicului legist, după o profundă examinare a corpului cântăreţului.  Darren Salter, medic legist senior la Oxfordshire, a declarat că legenda pop suferea de cardiomiopatie dilatativă cu miocardită şi ficat gras. Într-o declaraţie, medicul legist a spus: "Expertiza legată de moartea lui George Michael a luat sfârşit şi am primit raportul final post-mortem. Deoarece există o cauză naturală confirmată a morţii, ancheta este întreruptă şi nu mai este nevoie de investigaţii ulterioare."

Cântăreţul a murit în ziua de Crăciun, anul trecut, la vârsta de 53 de ani, în casa lui din Oxfordshire. Investigaţiile privind moartea lui au amânat planurile funerare ale familiei sale. Trupul acestuia a fost ţinut până acum pentru teste, pentru ca specialiştii să determine cu exactitate dacă drogurile au contribuit sau nu la decesul artistului. Acum, că investigaţiile au luat sfârşit, familia lui George s-a mai liniştit şi poate să înmormânteze trupul cântăreţului.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg