S-a aflat! De ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

19 aprilie, 2019
1 charlize theron hepta 2629374 jpg jpeg

În ultimii ani, fanii actriţei s-au întrebat de ce fiul ei, adoptat acum şapte ani, poartă mereu rochiţe şi peruci cu păr lung. Ei bine, Charlize Theron a spus adevărul tuturor într-un interviu recent.

Starul hollywoodian a recunoscut că, într-adevăr, a adoptat un băieţel, dar că... acesta s-a hotărât că vrea să fie fetiţă la trei ani, iar ea îi respectă decizia încă de atunci. ”Da, şi eu am crezut că este băiat. Până s-a uitat la mine, pe când EA avea trei ani şi mi-a spus: <<Eu nu sunt băiat!>>”, a relatat Charlize discuţia cu fiul ei.

Charlize, care a avut parte de o copilărie abuzivă, cu un tată alcoolic, spune că va face întotdeauna orice pentru ca cei doi copii ai adoptaţi să fie fericiţi, chiar dacă asta înseamnă să accepte că are două fetiţe în loc de un băiat şi o fată. ”Aşa că iată! Am două fete frumoase, pe care, ca orice alt părinte, vreau să le protejez şi pe care vreau să le văd strălucind”, a mai spus actriţa.

charlize theron jackson hepta 2867458 jpg jpeg

Charlize spune că fiecare are dreptul să decidă cine şi cum este şi că n-are de gând să-i suprime personalitatea lui Jackson: ”S-au născut fix aşa cum sunt şi e de datoria lor să se găsească pe sine crescând şi să decidă cine vor să fie, nu e de datoria mea să decid. Datoria mea ca părinte e să le iubesc şi să mă asigur că au tot ce le trebuie pentru a fi cine îşi doresc să fie.”, mai spune Charlize.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg