S-a aflat! Iubitul lui Paris Hilton este un actor cunoscut la Hollywood!

21 februarie, 2017
Paris iubit png

De când am văzut fotografiile de la ziua ei, în care se săruta de mama focului cu un tânăr blondin, ne tot întrebam cine ar putea fi cel cu care se iubeşte în prezent moştenitoarea imperiului Hilton.

Nimeni n-a ştiut că noul iubit al lui Paris este o celebritate

Şi răspunsul n-a întârziat să apară! Presa internaţională a descoperit că cel cu care se iubeşte Paris Hilton este un actor bine cunoscut la Hollywood, deşi se află la începutul carierei sale actoriceşti.

Este vorba despre starul din „The Leftovers”, pe nume Chris Zylka, în vârstă de 31 de ani, de care Paris pare a fi foarte îndrăgostită. ”Cel mai frumos sentiment din lume este atunci când cineva se uită la tine ca şi cum ai fi magică”, este descrierea postată de vedetă în dreptul unei fotografii în care apare cu noul ei iubit.

Paris se iubeşte cu starul din ”The Leftovers”

În descrierea altei fotografii, Paris vorbeşte deja de iubire, semn că relaţia lor amoroasă a început acum mai mult timp, deşi, în public, şi-au etalat relaţia în urmă cu doar câteva zile. ”Trăieşte. Iubeşte. Străluceşte”, scrie Paris, îndrăgostită.

Cei doi au fost fotografiaţi împreună şi pe 18 februarie, pe aeroportul din Los Angeles, pe când se pregăteau să plece într-o escapada romantică. ”Sunt îndrăgostiţi nebuneşte, niciodată n-au fost mai fericiţi şi fac un cuplu cu adevărat reuşit”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Chris în „The Leftovers”

Ei bine, sperăm să fie aşa şi ca relaţia lor va dura. Până una alta, să ne amintim că actorul a fost logodit, până în 2015, cu modelul Hanna Beth. Anteror, Chris s-a iubit şi cu actriţa Lucy Hale, din serialul ”Pretty Little Liars”. Pe de altă parte, Paris a avut relaţii amoroase cu afaceristul Thomas Gross, miliardarul Stavros Niarchos, starul din Backstreet Boy – Nick Carter, şi cu actorul din ”Hills”, Doug Reinhardt.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}