S-a confirmat! Thomas Markle o va conduce la altar pe fiica sa, Meghan, la nunta cu Prinţul Harry

4 mai, 2018
meghan tatas jpg jpeg

După îndelungi speculaţii şi declaraţii de-ale fratelui ei vitreg, Thomas Markle Jr., iată că avem confirmarea faptului că, în ziua cea mare, Meghan Markle va fi condusă la altar de către tatăl său. Ba mai mult, mama fostei actriţe, Doria Ragland, va avea de asemenea un rol împortant la nunta fiicei sale.

Thomas Markle îşi va conduce fiica la altar

După luni de speculaţii, Palatul Kensington a confirmat faptul că Thomas, un regizor de lumini, premiat cu un Emmy, va avea onoarea de a o conduce pe fiica sa la altar, la nunta cu Prinţul Harry al Marii Britanii. Fosta lui parteneră de viaţă, Doria Ragland, îşi va secunda fiica la fiecare pas, însoţind-o chiar şi-n maşina care o va duce pe Meghan la Capela St. George, de la Windsor. Asta în timp ce tatăl său, Thomas, o va aştepta în faţa bisericii.

În luna ianuarie s-a zvonit pentru prima dată că Doria îşi va conduce fiica la altar. Pe atunci, o sursă declara că Meghan îşi va implica, fără îndoială, toţi apropiaţii la evenimentul atât de important din viaţa ei: ”Ziua în sine va fi presărată cu o mulţime de surprize. Vor să-şi implice prietenii şi familia pe cât se poate de mult în activităţile zilei”.

A fost surprins antrenându-se pentru marele eveniment din viaţa fiicei sale

Controversele au apărut atunci când fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr., a precizat într-o scrisoare deschisă, adresată Prinţului Harry că tatăl lor nu a primit o invitaţie la nuntă, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul lui şi a surorii lor, Samantha Markle.

Şi Doria, mama sa, va avea un rol important în ziua nunţii lui Meghan

Cu această ocazie, Palatul Kensington a anunţat şi că Meghan Markle nu va avea o domnişoară de onoare, căci nu s-a putut decide ce prietenă să primească această onoare. Totuşi, se aşteaptă ca Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, nepoţii Prinţului Harry, să primească roluri importante la nunta princiară.

Se căsătoresc pe 19 maiRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg