S-a dat verdictul! Agresoarea Cristinei Joia nu ajunge dup─â gratii

7 decembrie, 2021
4 joia1 jpg jpeg

A fost lovit─â cu s─âlb─âticie ┼či a trecut prin c├óteva interven┼úii la nas, dar agresoarea ei nu va face nicio zi de ├«nchisoare.

Femeia care a b─âtut-o pe Cristina Joia a primit un an ┼či trei luni cu suspendare. Pe l├óng─â asta, trebuie s─â achite ┼či daune morale.

ÔÇťSentin┼úa definitiv─â s-a pronun┼úat ast─âzi, un an ┼či 3 luni cu suspendare, adic─â nu va face ├«nchisoare, nu e ceva ce ├«mi doream neap─ârat, pentru c─â suferin┼úa ei nu mi-o anula pe a mea...eu am l─âsat justi┼úia s─â se pronun┼úe, desi foarte multi m─â sfatuiau s─â nu fac pl├óngere pentru c─â nu voi c├ó┼čtiga ┼či risc ..mai mult dec├ót ce p─â┼úisem deja !

stanga
dreapta
4 joia1 jpg jpeg
2 joia2 jpg jpeg
3 joia4 jpg jpeg

Mul┼úumesc mult tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de ├«ncurajare, multumesc Ovidiu Oan┼ú─â pentru profesionalism ┼či sus┼úinere!

Mul┼úumesc ├«n special domnului doctor Drago┼č Zamfirescu care mi-a reconstruit nasul fix anul trecut de Cr─âciun, nu a fost u┼čor..a durut , dou─â opera┼úii ├«n 2 luni, dar sunt recunosc─âtoare c─â a trecut, chiar dac─â am r─âmas cu nasul brazdat de la" un simplu br├ónci", citezÔÇŁ.Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg