S-a decis! Când se separă Alin Oprea de la Talisman de Larisa: "Sper să nu devin bunic până la pronunţarea acestui divorţ"

8 decembrie, 2020
1 talisman jpg jpeg

Alin Oprea va putea fi un bărbat liber abia în februarie. Divorţul dintre cunoscut artist şi soţia lui, Larisa, tergiverseză din cauza pandemiei.

"Tocmai am primit citaţia pentru procesul de divorţ intentat soţiei mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mişcă foarte greoi şi în justiţie, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuşi, este că acest proces se va judeca chiar şi în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuieşte la Londra şi deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât şi la plecare. Mai puţin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect şi cu bună credinţă pentru ambele părţi.

Am totuşi speranţa să nu devin bunic până la pronunţarea acestui divorţ. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viaţa mea, în plan personal şi profesional. Viaţa merge numai înainte şi nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul  e imaginaţie, iar eu prefer să trăiesc în prezent', a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}