S-a făcut dreptate în cazul agresiunii împotriva Cristinei Joia. Ce pedeapsă a primit femeia care a bătut-o pe designer-ul de la Visuri la Cheie

11 mai, 2021
1 cristina joia jpg jpeg

Designer-ul de la Visuri la Cheie, Cristina Joia, a primit dreptatea bine meritată, după ce a fost bătută cu bestialitate de o femeie în iarna anului trecut.

Cristina Joia a trecut printr-un adevărat calvar, atât în seara aceea când a fost atacată şi lovită, dar şi după, când a fost nevoită să treacă prin două operaţii. Şi, cel mai dureros, trauma lăsată de un asemenea incident.

Pentru fapta săvârşită pe 7 noiembrie 2020, agresoarea şi-a primit pedeapsa: Inculpata, pe numele ei Andrei Nicoleta Ştefania, a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

Mai mult, este obligată să achite inclusiv suma de 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată şi tratată Cristina Joia, şi anume Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni.

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie” şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Instanţa însă nu a dat această sentinţă ca definitivă, ceea ce înseamnă că inculpata are dreptul să o atace în termen de 10 zile la Curtea de Apel.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg