S-a făcut dreptate în cazul agresiunii împotriva Cristinei Joia. Ce pedeapsă a primit femeia care a bătut-o pe designer-ul de la Visuri la Cheie

11 mai, 2021
1 cristina joia jpg jpeg

Designer-ul de la Visuri la Cheie, Cristina Joia, a primit dreptatea bine meritată, după ce a fost bătută cu bestialitate de o femeie în iarna anului trecut.

Cristina Joia a trecut printr-un adevărat calvar, atât în seara aceea când a fost atacată şi lovită, dar şi după, când a fost nevoită să treacă prin două operaţii. Şi, cel mai dureros, trauma lăsată de un asemenea incident.

Pentru fapta săvârşită pe 7 noiembrie 2020, agresoarea şi-a primit pedeapsa: Inculpata, pe numele ei Andrei Nicoleta Ştefania, a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

Mai mult, este obligată să achite inclusiv suma de 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată şi tratată Cristina Joia, şi anume Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni.

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie” şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii.

Instanţa însă nu a dat această sentinţă ca definitivă, ceea ce înseamnă că inculpata are dreptul să o atace în termen de 10 zile la Curtea de Apel.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE