S-a încheiat chiar tot pentru Bennifer? J Lo și Ben trăiesc separat și caută o oarecare normalitate

11 iunie, 2024

Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distanțat unul de celălalt foarte serios, în timp ce speculațiile legate de un divorț iminent se întețesc.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg

În urmă cu doi ani, erau de nedespărțit. Acum nu mai suportă nici să locuiască împreună în aceeași casă.

O sursă a declarat luni pentru „Entertainment Tonight” că Jennifer Lopez, 54 de ani, și Affleck, 51 de ani, „trăiesc deja vieți separate”, dar „nu sunt încă despărțiți oficial”.

„În acest moment, fiecare e cu treaba sa”, a spus pentru presă acest apropiat al amândurora. „Au intrat în relația lor foarte optimiști și au crezut că lucrurile s-ar putea schimba, dar nu au făcut-o.”

Fanii lor totuși speră ca zvonurile să fie false, mai ales că cei doi nu au avut nici până acum o poziție clară și oficială.

În weekend, mai multe publicații au prezentat marea știre potrivit căreia perechea și-a listat conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, California la doar un an după ce au cumpărat proprietatea în numerar.

În timp ce Ben Affleck și-a închiriat o casă în Brentwood la mijlocul lunii mai, autoarea hitului „Jenny From the Block” a început de curând să caute pentru ea și copiii săi un alt domiciliu, potrivit acestei surse rămase sub protecția anonimatului, ale cărei declarații au fost preluate de presa tabloidă.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (2) jpg

Se scrie că artista este afectată de separare și că se bazează pe surorile sale Lynda și Leslie Ann, dar și pe copiii săi în vârstă de 16 ani, gemenii Maxx și Emme, în această „perioadă delicată, de tranziție”.

Diva știe să își ascundă sentimentele și vulnerabilitățile în public mai bine ca nimeni altcineva. Cu toate acestea, să nu uităm că și-a anulat turneul programat „This Is Me... Live | Turneu The Greatest Hits”, motivând acțiunea ca pe un demers necesar și o nevoie personală de a petrece timp cu „copiii ei, familia și prietenii apropiați”.

Cert este că nu îi plac eșecurile și nu s-ar fi simțit în largul său să fie întrebată de despărțire.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg