S-a încheiat chiar tot pentru Bennifer? J Lo și Ben trăiesc separat și caută o oarecare normalitate

11 iunie, 2024

Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distanțat unul de celălalt foarte serios, în timp ce speculațiile legate de un divorț iminent se întețesc.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg

În urmă cu doi ani, erau de nedespărțit. Acum nu mai suportă nici să locuiască împreună în aceeași casă.

O sursă a declarat luni pentru „Entertainment Tonight” că Jennifer Lopez, 54 de ani, și Affleck, 51 de ani, „trăiesc deja vieți separate”, dar „nu sunt încă despărțiți oficial”.

„În acest moment, fiecare e cu treaba sa”, a spus pentru presă acest apropiat al amândurora. „Au intrat în relația lor foarte optimiști și au crezut că lucrurile s-ar putea schimba, dar nu au făcut-o.”

Fanii lor totuși speră ca zvonurile să fie false, mai ales că cei doi nu au avut nici până acum o poziție clară și oficială.

În weekend, mai multe publicații au prezentat marea știre potrivit căreia perechea și-a listat conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, California la doar un an după ce au cumpărat proprietatea în numerar.

În timp ce Ben Affleck și-a închiriat o casă în Brentwood la mijlocul lunii mai, autoarea hitului „Jenny From the Block” a început de curând să caute pentru ea și copiii săi un alt domiciliu, potrivit acestei surse rămase sub protecția anonimatului, ale cărei declarații au fost preluate de presa tabloidă.

Jennifer Lopez fără verighetă, Profimedia (2) jpg

Se scrie că artista este afectată de separare și că se bazează pe surorile sale Lynda și Leslie Ann, dar și pe copiii săi în vârstă de 16 ani, gemenii Maxx și Emme, în această „perioadă delicată, de tranziție”.

Diva știe să își ascundă sentimentele și vulnerabilitățile în public mai bine ca nimeni altcineva. Cu toate acestea, să nu uităm că și-a anulat turneul programat „This Is Me... Live | Turneu The Greatest Hits”, motivând acțiunea ca pe un demers necesar și o nevoie personală de a petrece timp cu „copiii ei, familia și prietenii apropiați”.

Cert este că nu îi plac eșecurile și nu s-ar fi simțit în largul său să fie întrebată de despărțire.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg