S-a îngrăşat, dar nu-i pasă. Rihanna, aproape dezbrăcată la Carnavalul din Barbados

8 august, 2017
Rihanna Parties at Cropover Festival with a Big Smile but She Wouldn't Let Lewis Hamilton on Her Float jpeg

Riri a încins din nou spiritele pe social media. S-a îngrăşat considerabil în ultima vreme, dar nu-i pasă. Se iubeşte cu om de afaceri arab, Hassan Jameel, cu care a fost surprinsă în ultima vreme şi, cu toate acestea, nu renunţă în ruptul capului la ţinutele provocatoare, pe alocuri scandaloase.

Mai extravagantă ca oricând.

Este o obişnuinţă pentru artistă să participe la parada extravagantă organizată anual la Barbados, ţara sa natală, îmbrăcată adecvat, aşa că nici anul acesta nu a lipsit de la eveniment. Bineînţeles, ţinuta a fost aleasă pe sprânceană, printre cele mai sexy şi sofisticate purtate vreodată de artistă, care a lăsat la vedere picioarele, abdomentul, dar şi decolteul generos.

A purtat un costum de carnaval minuscul.

Riri a apărut doar într-o pereche de bikini decoltaţi şi un sutien minuscul, împodobită fiind cu tot felul de accesorii sclipitoare sau, din contră, colorate, cu părul turquoise şi o coroană cu pene colorate pe cap, mai ceva ca regina carnavalului.

Ţinuta nu a fost pe măsura noii sale siluete, aşa că fotografiile de paparazzi dezvăluie kilogramele în plus ale artistei.

Mândră nevoie tare de formele sale voluptoase, à la Barbados, Rihanna a fost cu singuranţă în centrul atenţiei, atât datorită ţinutei, cât şi datorită dansului provocator de la Crop Over Festival. Mai mult de atât, diva a împărtăşit această experienţă de carnaval cu prietenii săi virtuali, astfel că Instagram a luat foc cu videclipurile postate de artistă în cele mai indecente ipostaze.

Ooops! Riri a gafat din nou.

Iar fotografiile distribuite pe Instagram de Riri şi cele surprinse de paparazzi sunt total diferite. În timp ce pe social media, cântăreaţa apare sexy, cu o ţinută demnă şi un outfit foarte sexy, la eveniment fotografii au surprins o altfel de Rihanna, plinuţă, în ipostaze care nu-i fac cinste.

Foto: Splash News, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg