S-a îngrăşat teribil! Mariah Carey, apariţie horror pe scena de la Caesar`s Palace

20 iulie, 2017
Mariah Carey shows off her curves as she dances and sings on stage with her cast for the final time at her Las Vegas residency at Ceasar's Palace in Las Vegas on final night jpeg

Îi ştim stilul vestimentar extravagant, la fel cum ne e cunoscut şi faptul că nu mai are silueta de odinioară, cea silfidă, pe care o afişa cu graţie pe la începutul carierei sale. Totuşi, cea mai recentă apariţie a artistei a reuşit să ne şocheze.

image

Marţi seară, cântăreaţa Mariah Carey a concertat la Caesar`s Palace, în încheierea rezidenţei sale în Las Vegas. Însă, ceea ce se aştepta a fi o interpretare de zile mari, s-a dovedit în scurt timp a fi un spectacol de toată jena. Artista a interpretat, într-adevăr, unele dintre cele mai populare cântece ale sale, însă cei din sală au fost mai mult preocupaţi de jocul scenic al artistei.

image

Aceasta a dansat lasciv, într-un body minuscul, deloc flatant pentru silueta ei, şi le-a demonstrat tuturor că show-urile ei reuşite au rămas doar o amintire.

image

Şi pentru a avea o imagine cât mai clară în legătură cu ceea ce s-a întâmplat acolo, vă invităm să urmăriţi câteva cadre surprinse de cei din sală, în timpul concertului susţinut de artistă. În imaginile respective, Mariah apare schimbând câteva outfituri, unul mai dezastruos decât celălalt, punându-i în evidenţă multele kilograme în plus.

image

De asemenea, un lucru şocant, întâlnit des în ultima vreme, este faptul că artista continuă să-şi promoveze spectacolele cu afişe în care silueta ei e fără cusur, deşi Mariah a luat în greutate în urmă cu trei ani şi nu pare să fie dispusă să scape de kilogramele în plus sau să-şi recapete silueta. Ruşinos, Mariah!

image

foto: Splash!Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}