S-a întâmplat în România! Evenimentele anului 2013

31 decembrie, 2013
andreea 0 jpeg

Anul care se încheie a fost hotărâtor pentru multe dintre vedetele din România. Unele cupluri s-au destrămat neaşteptat, oficializând sfârşitul cu un divorţ şi făcând loc altor începuturi romantice, alte cupluri s-au format pe neaşteptate sau chiar au ajuns în faţa altarului. Bineînţeles, 2013 a fost şi anul care le-a adus unora dintre ele un membru nou al familiei. Iată care sunt!

Anul care se încheie a fost hotărâtor pentru multe dintre vedetele din România. Unele cupluri s-au destrămat neaşteptat, oficializând sfârşitul cu un divorţ controversat şi au făcut loc altor începuturi romantice, alte cupluri s-au format pe neaşteptate sau chiar au ajuns în faţa altarului. Bineînţeles, 2013 a fost şi anul care le-a adus unora dintre ele un membru nou al familiei.

Iată care sunt!

Divorţ: Andreea Marin & Ştefan Bănică Jr.

Despărţirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. a ţinut titlurile tabloidelor încă de la începutul anului. Aceştia au convenit să-şi anunţe separarea prin intermediul reţelei de socializare Facebook, iar vestea a produs o uimire cu atât mai mare, cu cât cei doi au plecat într-o ultimă vacanţă cu fiica lor, Violeta, în Dubai, ca o adevărată familie. Pe lângă suspiciunea de infidelitate, în toamnă Andreea lăsa să-i scape unul dintre motivele divorţului, declarând că „agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţiile necontrolate în faţa copilului nu trebuie tolerate“. Nu ştim ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, dar cert e că niciunul nu e singur de Anul Nou: Ştefan a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva, iar Andreea e căsătorită cu turcul Tuncay Öztürk.

image

Divorţ: Angela Gheorghiu & Roberto Alagna

La fel de răsunător a fost şi finalul poveştii de dragoste dintre soprana Angela Gheorghiu şi tenorul Roberto Alagna. Acesta din urmă a fost, la rându-i, învinovăţit de violenţă domestică, însă toate acuzaţiile au pierit ca prin farmec după ce tenorul şi-a avertizat fosta soţie că o va acţiona în judecată. Oricare ar fi adevărul, artistul francez şi-a refăcut deja viaţa lângă o soprană de origine poloneză, care-l va face tătic în februarie 2014.

Divorţ: Iulia & Mihai Albu

Tot la începutul anului, soţii Iulia şi Mihai Albu hotărau să se despartă, după opt ani de mariaj, şi să împartă custodia fiicei lor, Mikaela. Între timp, cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune şi nu e exclus să-i vedem din nou împreună la altar.

Divorţuri

2013 a făcut ravagii şi în cuplurile Elena Udrea-Dorin Cocoş, Andreea Berecleanu-Andrei Zaharescu şi Raluca Moianu-Marius Ancuţa. Aceştia şi-au spus „Adio!“, într-o mare discreţie, luându-i prin surprindere chiar şi pe apropiaţii lor. Primii, după 10 ani de căsnicie, ştiriştii de la Antena 1 după 15 ani de mariaj şi doi copii, iar cei din urmă, după 15 ani de convieţuire şi o fetiţă. Tot în 2013, au renunţat la verighete şi Antonia, Diana Dumitrescu şi Alex Velea.

Au devenit părinţi

Experienţa paternităţii a fost o noutate, anul acesta, pentru Mircea Radu, Victor Hănescu, Denis Ştefan, Florin Grozea (Hi-Q) şi chef Florin Dumitrescu. Iar Ernest şi Mircea Badea se antrenează şi ei să schimbe scutece în următoarele luni. Afost un an de bun augur şi pentru Elena Băsescu, Diana Bişinicu şi Cristina Bălan, care şi-au ţinut în braţe primii prunci.

Cupluri noi

A fost un an hotărâtor şi pentru Gabriela Cristea, care a divorţat de Marcel Toader şi deja şi-a găsit un alt partener, în persoana lui Tavi Clonda. Un an plin a fost şi pentru Claudiu Bleonţ care nu doar că a divorţat de regizoarea Andra Negulescu, după 12 ani de iubire, dar şi-a şi găsit un alt suflet-pereche, pe Iulia Lazăr, actriţă la Teatrul Marin Sorescu din Craiova, care i-a dăruit în septembrie o fetiţă.

Nunţi

2013 le-a purtat noroc Ancăi Rusu, Alessandrei Stoicescu, lui Ilie Năstase, lui Călin Popescu Tăriceanu şi lui Connect-R, care şi-au oficializat relaţiile.

FOTO sorin stana, hepta, twitter, instagram, arhiva personală, arhiva adh, mediafax fotoRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}