S-a lansat platforma RIDA - designdeinterior.ro, ce susţine designul interior pe piaţa românească

13 decembrie, 2021
1 rida png png

RIDA (Romanian Interior Design Association) este prima şi singura asociaţie profesională de design interior din România.

Misiunea RIDA este de a susţine şi promova un standard ridicat de calitate estetică şi funcţională, de a recunoaşte meritele profesioniştilor din industrie şi de a susţine competitivitatea în rândul acestora, de a sprijini mediul educativ din România, de a încuraja antreprenoriatul şi meseriile certificate.

Toate demersurile asociaţiei au ca scop final sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viaţă şi bunăstării acestora. Asociaţia are onoarea de a-l avea ca susţinător în acest demers pe designerul internaţional Karim Rashid, membru onorific RIDA, care afirmă despre design că nu este stil, ci o artă care modelează lumea noastră, alături de muzică şi arhitectură.

Platforma RIDA - www.designdeinterior.ro este un loc virtual şi inspiraţional pentru arhitecţi, designeri de interior şi alţi profesionişti din domeniu, dar şi pentru oamenii pasionaţi de design interior, dedicată exclusiv designului interior care încurajează şi susţine colaborarea, inovaţia şi excelenţa.

Pe această platformă vor fi prezentate, printre altele, cele mai reuşite proiecte de amenajări rezidenţiale recente, concepute de arhitecţi şi designeri români.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg