S-a logodit Naomi Campbell? Zvonurile au apărut după ce s-a afișat cu un inel spectaculos în Abu Dhabi

27 noiembrie, 2023

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, stârnește zvonuri legate de o eventuală logodnă, după ce s-a afișat cu un diamant uriaș la Marele Premiu F1 din Abu Dhabi. Faimosul supermodel a devenit anul acesta mamă pentru a doua oară.

Naomi Campbell, Profimedia (4) jpg

Urmează și nunta? Fanii sunt bulversați.

Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg

Aflată în Abu Dhabi la Circuitul de Formula 1, superba mulatră a făcut din nou senzație cu silueta sa adolescentină, atitudinea de divă și noul inel fabulos, care i-a ”răsărit” pe deget. Diamantul este uriaș și poate simboliza o logodnă, mai ales dacă ne reamintim că anul acesta a devenit mamă pentru a doua oară!

Naomi Campbell, Profimedia (2) jpg

Deși este foarte secretoasă, se știe că a avut relații amoroase cu celebrități. Printre acestea, se numără Gerard Butler, Terrence Howard și Skepta.

Ea a fost logodită anterior cu basistul U2 Adam Clayton în 1993 și, mai târziu, cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, înainte de despărțirea lor în 2002.

Totuși, nu se cunoaște ca Naomi Campbell să fi ieșit cu cineva recent, de aceea zvonurile legate de o presupusă logodnă sunt neclare. La circuitul de F1 din Abu Dhabi, din splendida locație Yas Marina, diva a arătat spectaculos cu părul desfăcut și foarte bine întins și îmbrăcată într-o rochie care-i flata silueta, cu un model abstract.

Naomi Campbell, Profimedia (5) jpg

Însă inelul cu diamante a captat atenția tuturor. La un moment dat, spre deliciul publicului și al fotoreporterilor, a avut un salut tandru, de încurajare pentru Lewis Hamilton.

Naomi Campbell, Profimedia (1) jpg

Nimeni nu se aştepta ca Naomi Campbell să-şi mărească familia. De fapt, nici prima oară nu ne-am așteptat s-o vedem mamă la o vârstă atât de înaintată!

Naomi Campbell a fost destul de secretoasă în legătură cu naşterea primului său copil, dezvăluind pentru "British Vogue" că a spus doar câtorva persoane despre bebeluşul pe care îl aştepta. Şi se pare că supermodelul a procedat la fel şi cu cel de-al doilea copil al său, despre care a dezvăluit că s-a născut, fără să dea vreun indiciu cu privire la modalitatea aleasă de-a trăi din nou bucuria maternităţii.

Din iunie 2023, Naomi Campbell este și mamă de băiat. Dacă în mai 2021, ea s-a bucurat într-o discreţie totală de venirea pe lume a fiicei sale, pe care a ţinut-o şi ulterior departe de lumina reflectoarelor, nedezvăluindu-i nici măcar numele, a doua oară Naomi Campbell a primit în viaţa ei şi un băieţel.

Însă presa mondenă se întreabă frenetic: este acesta inelul de logodnă? Se pregătește diva de o familie tradițională?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg