S-a pronunţat divorţul, nu mai e cale de împăcare!

14 septembrie, 2017
scarlett johansson jpeg

Au decis că vor să divorţeze după doar doi ani de mariaj, citând veşnicele ”diferenţe ireconciliabile”. Însă, cum la mijloc era vorba de un copil, procedurile de divorţ au fost destul de greoaie, ajungându-se la un final abia la nouă luni de la înaintarea actelor de divorţ.

Au divorţat!

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac sunt, oficial, doi oameni liberi. Divorţul lor a ajuns la final, iar un judecător a decis ce se va întâmpla cu micuţa lor de trei ani, Rose Dorothy. Din păcate, noi nu ştim momentan dacă Scarlett a câştigat custodia fiicei sale, aşa cum îşi dorise, sau dacă Romain a primit câştig de cauză, dat fiind faptul că el îşi acuzase fosta soţie de ”lipsă de interes şi timp” pentru nevoile fiicei lor.

Ştim, însă, că-n primele luni de la divorţ se stabilise ca fiica celor doi să stea o săptămână în grija mamei şi alta în grija tatălui ei. Totuşi, pe atunci, Scarlett era ocupată cu filmările, motiv pentru care micuţa Dorothy a sfârşit în grija tatălui mai mult.

Cât despre vieţile amoroase ale celor doi, paparazzi i-au surprins pe fiecare dintre ei cu alţi parteneri, pesemne şi-au dorit destul de mult să treacă peste divorţ cât mai repede şi să-şi refacă viaţa amoroasă. Totuşi, niciunul dintre ei nu are o relaţie oficială, asumată.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg