S-a rupt lanţul de iubire între soţii Obama şi Ducii de Sussex? De ce n-au fost invitaţi Harry şi Meghan la ziua de naştere a lui Barack?

12 august, 2021
1 obama jpg jpeg

După cum bine ştim, weekendul trecut, fostul preşedinte american Barack Obama a dat o petrecere de pomină pentru a-şi sărbători împlinirea celor 60 de ani.

Petrecerea a avut loc la reşedinţa cuplului Barack – Michelle Obama de pe insula Martha's Vineyard, iar numărul invitaţilor s-a ridicat la circa 300-400 de persoane, deşi iniţial s-a zvonit că fostul preşedinte ar fi avut o listă de invitaţi cu nu mai puţin de 500 de persoane. Printre aceşti petrecăreţi s-au numărat şi nume celebre precum John Legend şi Chrissy Teigen sau Jay-Z şi Beyoncé, dar au lipsit cu desăvârşire Ducii de Sussex.

Mulţi s-ar fi aşteptat ca Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, care a împlinit şi ea 40 de ani pe 4 august, să fie în fruntea listei de invitaţi ai lui Barack Obama. Cu toate acestea, surse democrate susţin că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza relaţiei tensionate pe care o au ducii cu familia regală, lucru cu care soţii Obama nu pot fi de acord.

Chiar dacă Barack şi Michelle Obama au o legătură destul de apropiată cu Prinţul Harry, cu care au lucrat pentru promovarea Jocurilor Invictus, fostul cuplu prezindenţial n-a privit cu ochi buni faptul că cei doi au atacat familia regală în interviul pe care l-au acordat lui Oprah.

Asta cu atât mai mult cu cât Michelle şi Barack Obama au avut o relaţie foarte cordială atât cu Regina Elisabeta, cât şi cu Prinţul Charles, cu care au avut întâlniri formale şi informale în perioada în care au locuit la Casa Albă.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg