S-a rupt legătura! Ion Cristoiu: "Elena Udrea este total schimbată faţă de mine. Nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea"

2 decembrie, 2020
1 udrea jpg jpeg

Ion Cristoiu a făcut o serie de dezvăluiri despre Elena Udrea. Jurnalistul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost consilierul de taină al celebrei blonde, însă a mărturisit că, după ce a revenit în ţară, aceasta şi-a schimbat atitudinea faţă de el.

“Eu nu sfătuiesc niciodată politicienii. Dacă mă întreabă un politician, eu răspund. Dacă citeşte ce am scris eu, e foarte bine, dar nu îl sun şi îl atenţionez că am scris despre el. De când a venit din Costa Rica, Elena Udrea este total schimbată faţă de mine şi pot să fac şi o dezvăluire; nu că m-ar fi deranjat, dar am sesizat că, spre deosebire de alţi ani, nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea. Undeva, bănuiesc că are interdicţie. O ştiu bine pe Elena Udrea… O înţeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu”, a povestit Cristoiu la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Ion Cristoiu a povestit şi cum a ajuns ziarist.

“Mă puneau părinţii să muncesc, nu ii ajutam. Orăşenii spun că ajută la muncile câmpului. Nu, la ţară, cel puţin, la mine, eram sluga părinţilor. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Am vrut să devin ziarist când mi-am dat seama că poţi să devii vedetă dacă eşti ziarist pentru că numele tău o să fie, nu neapărat, pe toate gardurile, dar poate fi undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist, am vrut să devin vedetă. A fi ziarist era pentru mine un mijloc de a-mi vedea numele peste tot”.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}