S-a spus că va divorţa după „Ferma“, iar acum Moroşanu face dezvăluiri din intimitate: „Nu fac sex cu o lună înainte“

4 septembrie, 2019
1 catailn morosanu si sotia 2 jpg jpeg

Anul acesta, Cătălin Moroşanu a participat la „Ferma. Un nou început“, show pe care a fost la un pas să-l câştige, însă pe care l-a terminat pe cel de-al doilea loc, după ce a pierdut finala în faţa lui Marius Crăciun.

În timpul emisiunii, mai multe concurente i-au făcut ochi dulci lui Cătălin Moroşanu, cea mai directă fiind Brigitte, care i-a spus sportivului că s-a îndrăgostit de el. În plus, el s-a ataşat foarte mult de Ioana Filimon şi de Otniela, aceasta din urmă afirmând public că se simte atrasă de Moro.

Gurile rele au afirmat la acea vreme că participarea la „Ferma. Un nou început“ i-ar putea distruge căsnicia lui Cătălin Moroşanu, însă acesta a afirmat în nenumărate rânduri că are o soţie care îl iubeşte foarte mult şi pe care de asemenea o iubeşte enorm, astfel că nu are cum să fie vorba de vreo despărţire după emisiunea de la Pro TV.

catailn morosanu si sotia jpg jpeg

Astăzi, sportivul a fost invitat la GSP Live, acolo unde a făcut dezvăluiri din intimitate, vorbind deschis despre partidele de amor, afirmând că înainte de meciuri are nevoie de abstinenţă, pentru a putea fi un adevărat luptător în ring.

„E o superstiţie, pentru că tu în momentul în care eşti un războinic... tu gândeşte-te că eu nu fac sex cu o lună de zile înainte. Contează foarte mult să ai testosteronul ăla în tine. O lună de abstinenţă, e foarte importantă chestia asta. Eşti taur, eşti animal, eşti bărbat, eşti puternic. Tu când te concentrezi, vizualizezi meciul şi vine o gagică în vestiar şi se plimbă în faţa ta, te deconcentrează. Îţi fuge mintea. Când am adversarul în faţa mea nu mă mai interesează nicio femeie, eu mă gândesc cum să îl bat pe ăla“, a spus Cătălin Moroşanu.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg