S-a terminat! Taylor Swift şi Tom Hiddleston s-au despărţit

7 septembrie, 2016
Taylor Swift & Tom Hiddleston Arriving On A Flight At LAX jpeg

După trei luni de relaţie, trăită mai mult în văzul lumii decât în privat, Taylor Swift şi Tom Hiddleston au decis să pună punct relaţiei lor amoroase.

S-au despărţit după trei luni de relaţie

Vestea deloc surprinzătoare a venit la o zi după ce o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail că artista de 26 de ani se simte inconfortabil din cauza faptului că relaţia ei este atât de ”publică”.

Totuşi, se pare că ar fi fost mai multe motive pentru care Taylor a decis să se despartă de actorul britanic. Un prim motiv ar fi faptul că Tom ar fi rugat-o să-l însoţească pe covorul roşu la Premiile Emmy, ce vor avea loc la jumătatea lunii acestea, lucru care i s-a părut peste putinţă lui Taylor, dat fiind faptul că ea nu s-a mai afişat cu niciun partener pe covorul roşu, la un asemenea eveniment.

În plus, Taylor începuse să pună la îndoială intenţiile lui Tom vizavi de ea şi de această relaţie, întrucât acesta îşi dorea că relaţia lor să fie mereu expusă. Altfel spus, cântăreaţa s-a temut ca actorul să nu profite de imaginea ei, aşa că a decis că e mai bine să pună punct romanţei.

Aceste acuzaţii au fost confirmate şi o sursă din anturajul celor doi: ”Tom vrea ca relaţia lor să fie publică, invitând-o pe Taylor să-l însoţească chiar şi la Premiile Emmy, însă Taylor îşi doreşte să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşi ai lumii”, a declarat, luni, o sursă.

Trebuie să recunoaştem că toate aceste informaţii sunt destul de surprinzătoare pentru noi, mai ales că aveam impresia că situaţia este exact invers. Dar, iată că Taylor era cea care îşi dorea să fie cât mai discreţi cu iubirea lor: ”Ea a încercat să fie OK cu toate acesta la început, dar o îngrijorează ideea că el ar fi îndrăgostit de ideea de a avea o relaţie cu Taylor Swift, şi nu de persoana Taylor Swift”.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă Tom şi Taylor vor dori să ofere şi o declaraţie oficială despre despărţirea lor, până acum, informaţia fiind confirmată doar de surse din anturajul celor doi.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg