S-a terminat! Taylor Swift şi Tom Hiddleston s-au despărţit

7 septembrie, 2016
Taylor Swift & Tom Hiddleston Arriving On A Flight At LAX jpeg

După trei luni de relaţie, trăită mai mult în văzul lumii decât în privat, Taylor Swift şi Tom Hiddleston au decis să pună punct relaţiei lor amoroase.

S-au despărţit după trei luni de relaţie

Vestea deloc surprinzătoare a venit la o zi după ce o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail că artista de 26 de ani se simte inconfortabil din cauza faptului că relaţia ei este atât de ”publică”.

Totuşi, se pare că ar fi fost mai multe motive pentru care Taylor a decis să se despartă de actorul britanic. Un prim motiv ar fi faptul că Tom ar fi rugat-o să-l însoţească pe covorul roşu la Premiile Emmy, ce vor avea loc la jumătatea lunii acestea, lucru care i s-a părut peste putinţă lui Taylor, dat fiind faptul că ea nu s-a mai afişat cu niciun partener pe covorul roşu, la un asemenea eveniment.

În plus, Taylor începuse să pună la îndoială intenţiile lui Tom vizavi de ea şi de această relaţie, întrucât acesta îşi dorea că relaţia lor să fie mereu expusă. Altfel spus, cântăreaţa s-a temut ca actorul să nu profite de imaginea ei, aşa că a decis că e mai bine să pună punct romanţei.

Aceste acuzaţii au fost confirmate şi o sursă din anturajul celor doi: ”Tom vrea ca relaţia lor să fie publică, invitând-o pe Taylor să-l însoţească chiar şi la Premiile Emmy, însă Taylor îşi doreşte să-şi ţină viaţa privată departe de ochii curioşi ai lumii”, a declarat, luni, o sursă.

Trebuie să recunoaştem că toate aceste informaţii sunt destul de surprinzătoare pentru noi, mai ales că aveam impresia că situaţia este exact invers. Dar, iată că Taylor era cea care îşi dorea să fie cât mai discreţi cu iubirea lor: ”Ea a încercat să fie OK cu toate acesta la început, dar o îngrijorează ideea că el ar fi îndrăgostit de ideea de a avea o relaţie cu Taylor Swift, şi nu de persoana Taylor Swift”.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă Tom şi Taylor vor dori să ofere şi o declaraţie oficială despre despărţirea lor, până acum, informaţia fiind confirmată doar de surse din anturajul celor doi.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG