S-au despărţit după 18 ani petrecuţi împreună!

8 septembrie, 2015
The PEOPLE Magazine Awards   Arrivals jpeg

Încă un cuplu celebru de la Hollywood se destramă! După o relaţie de 18 ani, Jon Hamm şi partenera lui de viaţă, Jennifer Westfeldt, şi-au spus ”adio”!

image

Din păcate, încă un cuplu celebru au pus punct relaţiei lor de durată. Cei doi au dat cu această ocazie o declaraţie oficială publicaţiei Us Weekly: ”Cu mare tristeţe vă anunţăm că am decis să ne despărţim, după 18 ani de iubire (...) Vom continua să fim alături unul de celălalt pe cât posibil”.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia amintită anterior că relaţia celor doi era instabilă de mai multă vreme, aşa că despărţirea a fost pasul firesc. ”Se certau de o vreme, dar acum au încetat. Au decis, în sfârşit, să se despartă. E trist”.

Primele zvonuri privind o despărţire în cazul starul din Mad Man în vârstă de 44 de ani de Jennifer (45) au apărut în urmă cu mai multe luni. Atunci, cei doi au anunţat că vor lua o pauză, însă faptul că pe 22 iulie cei doi şi-au făcut apariţia împreună la un eveniment de la Hollywood, toată lumea a crezut într-o împăcare între cei doi.

La începutul acestui an, Jon a urmat un tratament într-o clinică de reabilitare din cauza dependenţei sale de alcool. Pe atunci, Jon spunea că a reuşit doar graţie ajutorului acordat de Jennifer, partenera lui de viaţă.

Jon şi Jennifer au început să se întâlnească în 1997, după ce un prieten comun le-a făcut cunoştinţă. Cei doi nu au niciun copil împreună.

 Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi