S-au despărţit după trei ani de relaţie

4 octombrie, 2016
dakota fosta iubit jpeg

Au fost împreună timp de trei ani şi credeam că relaţia lor amoroasă va rezista peste ani, căci formau un cuplu frumos şi părea că nimic nu le tulbura liniştea.

S-au despărţit după trei ani

Totuşi, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Este vorba despre actriţa de 22 de ani, Dakota Fanning, şi iubitul ei, Jamie Strachan. Între cei doi erau 13 ani diferenţă, însă părea că acest amănunt nu stă în calea fericirii lor.

Nici acum nu ştim exact care a fost cauza despărţirii lor, dar ştim că separarea este una oficială. Întrebată fiind într-un interviu pentru revista ”Town & Country”, actriţa a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Jamie, dar că nu vrea să vorbească public despre ce s-a întâmplat între ei, căci este mai tradiţionalistă şi preferă să nu-şi expună ”rufele murdare” în public. ”Nu-ţi speli rufele murdare în faţa oamenilor care nu fac parte din familia ta sau nu-ţi sunt prieteni apropiaţi.”, a declarat, manierată, Dakota.

Dakota este una dintre cele mai promiţătoare tinere actriţe

A acceptat, însă, în acest interviu, să vorbească despre cum îşi alege şi cunoaşte partenerii de viaţă. ”Prefer să cunosc pe cineva prin intermediul prietenilor mei, aşa ştiu sigur că nu e vreun ciudat. Întâlnirile mi se par, în genere, oribile. Trebuie să stai şi pui întrebari, te prefaci că mânânci ceva, mi se pare foarte fals ce se întâmplă la primele întâlniri”, a declarat simpatica actriţă.

Dakota este în ultimul an la Facultatea New York şi a jucat, până acum, în filme precum: „Coraline”, ”War of the Worlds”, ”I am Sam”, ”Man on Fire”, ”Every Secret Thing”, etc.

foto: getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg