S-au distrat cu bona, dar au regretat. Celebrităţile care au fost implicate în scandaluri sexuale

13 aprilie, 2020
9 ben3 jpg jpeg

Soţia lui Arnold Schwarzenegger a aflat despre idila pe care soţul său o avea cu bona după 25 de ani de căsătorie. Ethan Hawke a negat întotdeauna că are o relaţie cu dădaca, dar mai târziu s-a căsătorit cu ea. Iată care sunt celebrităţile care şi-au înşelat partenerele de viaţă cu femeia care se ocupa de copii!

7 jude law sienna miller 780x1012 jpg jpeg

Jude Law

nu a mai ţinut cont că era logodit cu Sienna când a întâlnit-o pe Daisy Wright, o bonă de 26 de ani, care avea grijă de fiica lui, Iris, şi de cei doi băieţi, Rafferty şi Rudy.

Daisy a ieşit şi în presă cu declaraţii scandaloase. „Este iubitor şi ştie să satisfacă o femeie. Nu ne  puteam sătura unul de celălalt ", a spus ea. Daisy  a povestit că totul a început după ce au mers împreună la un concert al lui Robert Plant şi a dezvăluit că Law a făcut primul pas. De asemenea, dădaca a subliniat că un copil i-a găsit împreună în pat.

Actorul şi-a cerut scuze pentru această faptă jenantă. " Îmi este ruşine că am rănit-o pe Sienna şi oamenii apropiaţi nouă. Vreau să-i cer scuze publice ei şi familiei noastre pentru durerea pe care am provocat-o. Nu există nicio scuză pentru acţiunile mele. Regret sincer şi vă rog să ne respectaţi intimitatea în acest moment dificil ", a scris Jude într-un comunicat de presă.

Miller l-a iertat. S-au despărţit şi s-au împăcat din nou un an mai târziu, dar legătura lor nu a trecut testul timpului.

 

Mick Jagger

Mick Jagger, în vârstă de 76 de ani, a fost şi a rămas un mare seducător. Artistul a reuşit să se culce cu bona fiicei sale, Georgia, şi a fiului său, Gabriel, în doar 48 de ore. Căsătorit  cu modelul şi actriţa Jerry Hall, 63 de ani, Mick a făcut sex cu Claire Houseman, în vârstă de 32 de ani, în 1998.

Claire a spus într-un interviu pe care l-a acordat presei britanice că Jagger era nebun. Soţia sa a angajat-o, iar când a ajuns la Bruxelles, într-o cameră de hotel, muzicianul a salutat-o ​​dezbrăcat. „Spre uimirea mea, Mick Jagger a ieşit gol din duş. Nu ştiam unde să-mi arunc ochii. Următorul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi întindă mâna şi să îmi spună.: „Bună, eu sunt Mick”. Ca să fiu sinceră, nu ştiam ce mână să prind ”, a glumit Houseman. Comportamentul cuplului era unul straniu. În timp ce Claire se saluta cu Mick, în spate se afla soţia lui, Jerry, cu fiul lor.

”Jerry era chiar în spatele meu, pe pat, cu copilul lor, dar nu a scos niciun cuvânt. Am spus „Bună” tuturor şi am întrebat unde este camera mea. Chiar dacă am avut grijă de copiii multor vedete, aceasta a fost prima dată când am avut parte de o astfel de introducere ", a spus bona.

Două zile mai târziu, Claire a fost îngenucheată de farmecul rockerului. Ea susţine că nu regretă aventura cu Jagger, deoarece rămâne una dintre cele mai tari stele de pe planetă. Purtătorul de cuvânt al muzicianului a negat că Mick ar fi avut o relaţie intimă cu Claire. Muzicianul de la Rolling Stones a divorţat însă după nouă ani de căsătorie, în 1999, la un an de la debutul relaţiei cu bona. Jerry a citat infidelitatea lui Jagger ca motiv de divorţ.

4 uma jpg jpeg

Ethan Hawke

Ethan Hawke, 49 de ani, şi Uma Thurman, 49 de ani, se completau perfect şi formau unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. S-au căsătorit în 1998 şi au avut doi copii, o fetiţă, Maya, şi un băiat, Levon.

Cei doi s-au despărţit la începutul anilor 2000, după ce au apărut zvonuri conform cărora Ethan şi-a trădat soţia cu Ryan Shawhughes, dădaca copiilor. Niciunul dintre ei nu a vrut să confirme sau să nege aceste afirmaţii, dar au divorţat în 2005.

Cu toate acestea, la doar trei ani de la separare, Hawke s-a căsătorit cu Shawhughes, cu care are acum două fiice, Indiana şi Clementine. Actorul a negat tot timpul că bona i-a distrus căsnicia cu Uma.

„Nu au existat niciodată gânduri sau acţiuni scandaloase. Căsnicia mea s-a destrămat din cauza presiunilor, a menţionat el. Fosta sa soţie, Uma, nu a vrut niciodată să precizeze ce a dus la ruperea relaţiei lor.

Ben Affleck

Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, şi Jennifer Garner, 47 de ani, au surprins pe toată lumea atunci când şi-au anunţat divorţul în 2015, după zece ani de căsnicie. Prietenii cuplului au dezvăluit presei că Christine Ouzounian, bona copiilor, este de vină pentru ruperea mariajului.

În timp ce încercau să îşi salveze relaţia, starul s-ar fi distrat cu Christine. Actorul a negat zvonurile, însă în mass-media au apărut imagini cu bona care se rasfăţa într-un hotel de lux, unde fusese cazată chiar de el. Ben ar fi plătit nu numai cheltuielile ei, ci şi pe ale prietenilor care stăteau cu ea acolo. Christine a spus că Ben se va căsători cu ea imediat ce se va finaliza divorţul, dar asta s-a întâmplat abia în 2018, aşa că planurile s-au spulberat.

Arnold Schwarzenegger 

După 25 de ani de căsătorie, soţia lui Arnold, Maria Shriver a aflat că a fost înşelată cu Mildren Baen şi a intentat divorţul.

Actorul nu avusese însă doar o aventură cu cea care îi avea grijă de copii, ci din legătura lor se născuse şi un băiat. Interesant este că Joseph s-a născut în octombrie 1997, la doar câteva zile după Christopher, cel mai mic copil al actorului.

„După ce am părăsit biroul guvernatorului i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care avusese loc în urmă cu zece ani. Înţeleg şi merit sentimentele de furie şi dezamăgire din partea familiei şi prietenilor. Nu există scuze şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru răul pe care l-am provocat ”, a spus el în 2011.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}