S-au grăbit spre altar

29 decembrie, 2010

Şi-au dorit o carieră bine clădită în showbiz-ul american înainte de a-şi pune pirostriile. Dar, cum au atins succesul destul de timpuriu, câteva dintre vedetele de peste Ocean au ales să-şi unească destinul cu cel al jumătăţii lor când încă nu aveau nici 25 de ani. Iată câteva celebrităţi care s-au căsătorit în jurul vârstei majoratului:

Megan Fox

Frumoasa brunetă a acceptat propunerea în căsătorie a iubitului ei, Brian Austin Green, la numai 24 de ani. Cei doi actori sunt împreună de pe vremea când vedeta din „Transformers” nu avea decât 18 ani.

LeAnn Rimes Proaspăt logodita LeAnn Rimes (actualul ei iubit, Eddie Cibrian, a cerut-o de soţie de Crăciun) are deja o căsnicie la activ. Cântăreaţa a fost măritată cu Dean Sheremet în 2001, când avea doar 19 ani. Cuplul s-a despărţit în iulie 2009.

Faimoasa actriţă a devenit soţia rockerului Chris Robinson , vocalul trupei Black Crowes, în Ajunul Anului Nou din 2000. Kate avea numai 21 de ani pe vremea aceea, iar inocenţa ei este posibilul motiv pentru divorţul celor doi. Chirs a intentat divorţ la şase ani de când şi-au unit destinele.

În prezenţa a 350 de invitaţi, vedeta de 22 de ani şi-a rostit jurământul de nuntă în octombrie 2002. Cântăreaţa s-a măritat atunci cu Nick Lachey, de care s-a despărţit, însă, trei ani mai târziu. Divorţul celor doi s-a finalizat în 2006. Iar blondina şi-a anunţat de curând logodna cu Eric Johnson.

Şi actriţa din „A Cinderella Story” s-a grăbit şi ea spre altar, sunt de părere unii, deoarece avea doar 22 de ani când s-a cununat cu Mike Comrie. Nunta a avut loc în luna august a acestui an.

Celebra cântăreaţă este „campioană” la măritiş timpuriu. La 22 de ani, Britney s-a căsătorit cu iubitul ei din adolescenţă Jason Alexander, în urma unei ceremonii-fulger care a aveut loc în Las Vegas. Mariajul lor a fost la fel de scurt, a durat doar 55 de ore. Dar n-a împierdicat-o pe divă să accepte altă cerere în căsătorie în acel an. Atunci i-a spus „Da!” lui Kevin Federline în faţa a 27 de prieteni şi rude, care credeau că veniseră la o petrecere de logodnă. Starul a intentat divorţ în noiembrie 2006.

Altă mireasă tânără a fost Reese Witherspoon, care s-a grăbit să-l ia de bărbat pe iubitul ei la numai 21 de ani. Motivul grabei ei de-a îmbrăca rochia de mireasă a fost sarcina de şase luni pe care o afişa la vremea aceea. Actriţa şi Ryan Phillippe şi-au unit destinele pe o plantaţie de lângă Charleston, din Carolina de Sud. Nici acestă pereche hollywoodiană n-a rezistat împreună, cei doi soţi divorţând în 2006.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg