S-au iertat! Iustina și Cornel de la „Insula Iubirii” într-un pictorial de viitori părinți

10 septembrie, 2024

În dragoste și în război, totul e permis! Iar cei doi protagoniști al celui mai dur test al fidelității au pus mai presus bucuria lor de-a deveni părinți decât orgoliile pe care și le-au rănit profund în Thailanda.

Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg

La începutul acestui an, Iustina Loghin și Cornel Luchian au mers de mână în Thailanda să-și testeze fidelitatea la „Insula iubirii”, ca unul dintre cele șase cupluri care s-au lăsat puse sub lupă de producția de la Antena 1. La acel moment, cei doi erau împreună de un an și erau deja logodiți, plănuind să se căsătorească în luna iunie, cu totul programat și aranjat.

La vârsta de 26 de ani, Iustina Loghin lucrează ca agent imobiliar și este o femeie împlinită și răsfățată de partenerul ei, Cornel, cu 12 ani mai mare decât ea, care i-a făcut toate capriciile și i-a împlinit toate dorințele, de la cadourile clasice până la retușurile estetice (rinoplastie, implanturi mamare).

La rândul său, bărbat trecut prin viață, cu o afacere de succes în domeniul finisajelor de lux, dar și cu un mariaj la activ, din care au rezultat 4 copii, Cornel Luchian se simțea măgulit să aibă lângă el o parteneră atât de tânără și de frumoasă - deși, spune Iustina, încă se mai uita în stânga și-n dreapta după alte femei, motivul principal pentru care au și ținut să-și testeze relația la „Insula iubirii”, în ajunul nunții.

După ce și-au dat reciproc motive de supărare în emisiune, făcând gesturi îndelung comentate de ambele părți, Iustina și Cornel au decis să plece, totuși, împreună, motivați fiind și de faptul că Iustina a rămas însărcinată chiar în prima zi când au ajuns în Thailanda, în urma unei nopți fierbinți trăite înainte de începerea testului propriu-zis, când au fost trimiși să stea în două vile separate.

Iar în iunie, așa cum era de altfel și stabilit, cei doi au făcut marele pas și au devenit soț și soție în acte, în prezența noilor prieteni de la „Insula iubirii”, care i-au felicitat și pentru copilașul ce urmează să vină pe lume. 

Acum, după ce sexul copilului a fost dezvăluit la finalul emisiunii, cuplul a postat imagini noi cu sarcina evoluată a Iustinei, realizate în cadrul unui pictorial candid de familie. Iustina și Cornel de la „Insula iubirii” așteaptă nașterea fetiței lor, rămânând în contact atât cu amicii lor din emisiune, cât și cu fanii nou creați pe rețelele de socializare.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg