S-au împăcat? Iată ce actori au fost văzuţi din nou împreună

2 septembrie, 2016
minka kelly jpeg

În 2012, s-a zvonit pentru prima oară că ar forma un cuplu. Însă, cum Wilmer Walderrama a început să iasă cu Demi Lovato, am zis că între el şi Minka Kelly nu mai este nimic. Dar, iată că acum paparazzi i-au văzut din nou împreună.

Actorii Wilmer Valderrama şi Minka Kelly au fost surprinşi de paparazzi, miercuri, în timp ce luau masa în restaurantul Palms, din Los Angeles. Au trecut deja trei luni de când Wilmer s-a despărţit de Demi Lovato, aşa că tindem să credem că actorul s-a întors la cea cu care a flirtat acum patru ani.

Minka şi Wilmer au fost surprinşi de paparazzi împreună

În imaginile surprinse de paparazzi, Minka şi Wilmer par degajaţi, semn că nu sunt tocmai doi necunoscuţi. Actorul apare îmbrăcat în haine casual, iar Minka la fel, aşa că, cel mai probabil, a fost vorba de o ieşire low-key, ei sperând ca paparazzi să nu-i observe.

Amintim că Minka s-a despărţit în 2012 de sportivul Derek Jeter, cu care se iubise timp de trei ani. De atunci, s-a zvonit că actriţa s-ar fi cuplat cu Chris Evans, Sean Penn, Jake Gylenhaal.

Wilmer şi fosta iubită, Demi Lovato

La rândul lui, Wilmer a avut o relaţie de cinci ani cu Demi Lovato, care s-a sfârşit acum trei luni. Wilmer a mai avut relaţii amoroase cu Jennifer Love Hewitt, Mandy Moore, Linday Lohan şi Ashlee Simpson.

foto: captură DailyMailRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg