S-au împlinit 6 ani de la moartea lui Robin Williams. Cum arată acum fiica lui, Zelda, şi care este motivul indignării ei?

11 august, 2020
1 robbie si zelda gettyimages 57406381 2 jpg jpeg

Pe 11 august 2014, modul în care actorul de comedie părăsea brusc această lume a şocat: Robin Williams s-a spânzurat în reşedinţa lui din Paradise Cay, California. Avea 63 de ani. Un sfârşit atât de trist pentru un om care împărţise multe hohote de râs. Şase ani mai târziu, publicul nu l-a uitat. Problema este, însă, că nu l-au uitat nici unii dornici să-i exploateze imaginea...

Acesta este motivul pentru care fiica lui, Zelda, este furioasă. Un clip amuzant în care Robin Williams îl ironiza pe Joe Biden (pe atunci vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, acum contracandidatul lui Trump) este din nou în trend. De ce? Clanul lui Trump foloseşte clipul ca şi cum ar face parte din campania lui Donald Trump pentru a-l decredibiliza pe Biden. Mai exact, cel care a folosit clipul este fiul lui preşedintelui american, Eric Trump, care a decis că poate prelua filmuleţul cu de la sine putere, fără a cere acordul Zeldei Williams, cea care are grijă de imaginea tatălui ei.

Zelda a reacţionat prompt, amendând gestul atât de neinspirat al lui Eric, arătându-se consternată şi scriindu-i acest mesaj lui Eric: "Ar trebui să cauţi ce a spus tata şi despre tatăl tău, nu doar despre Biden. Eu am căutat. Crede-mă, este mult mai rău. Şi ţin să-ţi amintesc că morţii nu pot vota, dar cei vii, da". Atitudinea lui Zelda este susţinută în mediul online, mulţi postând şi filmuleţe în care Robin Williams îl caricaturizează pe Trump cu glume de genul: "Trupul lui este doar un sistem de susţinere a părului". Zelda este recunoscătoare pentru sprijinul primit - în vârstă de 31 de ani (foto jos), ea este fiica actorului din cea de-a doua lui căsnicie, cu Marsha Graces. Din aceeaşi căsnicie, a venit pe lume şi un fiu, Cody, comediantul mai având un fiu, Zachary, din primul mariaj. La momentul suicidului, Williams se afla la cea de-a treia căsnicie, cu Susan Schneider.

zelda acum gettyimages 1176518844 2 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg