S-au împlinit 6 ani de la moartea lui Robin Williams. Cum arată acum fiica lui, Zelda, şi care este motivul indignării ei?

11 august, 2020
1 robbie si zelda gettyimages 57406381 2 jpg jpeg

Pe 11 august 2014, modul în care actorul de comedie părăsea brusc această lume a şocat: Robin Williams s-a spânzurat în reşedinţa lui din Paradise Cay, California. Avea 63 de ani. Un sfârşit atât de trist pentru un om care împărţise multe hohote de râs. Şase ani mai târziu, publicul nu l-a uitat. Problema este, însă, că nu l-au uitat nici unii dornici să-i exploateze imaginea...

Acesta este motivul pentru care fiica lui, Zelda, este furioasă. Un clip amuzant în care Robin Williams îl ironiza pe Joe Biden (pe atunci vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, acum contracandidatul lui Trump) este din nou în trend. De ce? Clanul lui Trump foloseşte clipul ca şi cum ar face parte din campania lui Donald Trump pentru a-l decredibiliza pe Biden. Mai exact, cel care a folosit clipul este fiul lui preşedintelui american, Eric Trump, care a decis că poate prelua filmuleţul cu de la sine putere, fără a cere acordul Zeldei Williams, cea care are grijă de imaginea tatălui ei.

Zelda a reacţionat prompt, amendând gestul atât de neinspirat al lui Eric, arătându-se consternată şi scriindu-i acest mesaj lui Eric: "Ar trebui să cauţi ce a spus tata şi despre tatăl tău, nu doar despre Biden. Eu am căutat. Crede-mă, este mult mai rău. Şi ţin să-ţi amintesc că morţii nu pot vota, dar cei vii, da". Atitudinea lui Zelda este susţinută în mediul online, mulţi postând şi filmuleţe în care Robin Williams îl caricaturizează pe Trump cu glume de genul: "Trupul lui este doar un sistem de susţinere a părului". Zelda este recunoscătoare pentru sprijinul primit - în vârstă de 31 de ani (foto jos), ea este fiica actorului din cea de-a doua lui căsnicie, cu Marsha Graces. Din aceeaşi căsnicie, a venit pe lume şi un fiu, Cody, comediantul mai având un fiu, Zachary, din primul mariaj. La momentul suicidului, Williams se afla la cea de-a treia căsnicie, cu Susan Schneider.

zelda acum gettyimages 1176518844 2 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg