S-au îndrăgostit de cine nu trebuia? Cele mai mari dezamăgiri amoroase de la Hollywood

6 octombrie, 2017
Untitled collage (2) jpeg

Păreau cele mai frumoase poveşti de dragoste trăite vreodată de un cuplu, însă toate s-au sfârşit într-o despărţire pe cât de surprinzătoare, pe atât de dureroasă pentru cei implicaţi. Iată ce au mărturisit starurile care au trecut printr-o experienţă sentimentală devastatoare.

Jennifer Aniston despre divorţul de Brad Pitt

image

“Există multe faze ale suferinţei. Şi tot timpul e trist când e vorba despre un sfârşit. Pur şi simplu te rupe în două, te face să simţi tot ceea ce e de simţit aproape fără să vrei. Atunci când încerci să eviţi durerea ajungi, de fapt, să simţi şi mai mare durere. Eu sunt un om care trece printr-o experienţă omenească în faţa întregii lumi. Aş fi vrut să nu fie în faţa întregii lumi. Să străduiesc din toate puterile să fac faţă situaţiei”, a declarat Jennifer pentru Vanity Fair.

image

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi din iulie 2000 până în octombrie 2005 şi nu au copii împreună.

Demi Moore despre divorţul de Ashton Kutcher

image

“Credeam că ceea ce mă speria era ideea de a fi abandonată de cineva, dar mi-am schimbat percepţia în momentul în care cineva mi-a spus că numai copiii pot fi abandonaţi, adulţii nu, pentru că noi avem de ales. Copiii nu pot decide nimic pentru ei. Aşadar am început să reanalizez situaţia. Ce mă sperie pe mine cu adevărat? De fapt, am descoperit că ceea ce mă speria pe mine era faptul că nu aveam curajul să-mi ating potenţialul maxim”, a declarat Demi Moore în Harper’s BAZAAR.

image

Demi Moore şi Ashton Kutcher au fost căsătoriţi din septembrie 2005 până în noiembrie 2013 şi nu au copii împreună.

Madonna despre divorţul de Guy Ritchie

image

“Ce pot să spun?! Am avut un an care a fost o adevărată provocare pentru mine. Cred că ceea ce m-a salvat a fost munca, sunt recunoscătoare că am avut de lucru în acea perioadă. Altfel cred că ajungeam să mă arunc de pe o clădire sau ceva asemănător. Viaţa este schimbătoare şi necesită adaptare din partea noastră. Mi s-a schimbat întreaga viaţă. Băieţii mei nu locuiesc cu mine acum şi mă deranjează că toţi copiii mei nu trăiesc sub acelaşi acoperiş. Există lucruri bune şi lucruri proaste care au ieşit din toată situaţia asta, dar acum sunt, în sfârşit, bine”, a declarat Madonna pentru Rolling Stone.

image

Madonna şi Guy Ritchie au fost căsătoriţi din decembrie 2000 până în noiembrie 2008 şi au împreună un fiu, pe Rocco.

Jessica Simpson despre divorţul de Nick Lachey

image

“Nu mi-aş fi putut imagina vreodată că voi mai ajunge în faţa altarului cândva. A fost ca şi cum am pierdut un membru al familiei, că mi-a murit cineva drag. Treci prin perioada de doliu, după aceea te opui situaţiei, negi ceea ce s-a întâmplat, apoi te trezeşti că trebuie să-şi reiei viaţa şi s-o trăieşti cât poţi de bine. Odată ce ajungi în etapa asta, te simţi bine şi atunci e momentul să te îndrăgosteşti din nou, să te dăruieşti complet altei persoane”, a declarat Jessica pentru Glamour.

image

Jessica Simpson şi Nick Lachey au rezistat împreună doar trei ani şi nu au niciun copil împreună.

Vanessa Paradis despre despărţirea de Johnny Depp

image

“Dragostea e cel mai fragil, dar şi cel mai puternic lucru pe care îl avem în viaţa noastră. Nimic nu dăinuie pentru totdeauna, dar, atunci când ceva scârţâie de la bun început într-o relaţie amoroasă, n-are cum să funcţioneze acea idilă. Aşa că nu trebuie să forţăm lucrurile”, a mărturisit Vanessa pentru Harper’s BAZAAR.

image

Vanessa Paradis şi Johnny Depp au format un cuplu timp de 14 ani şi au împreună doi copii, pe Lily-Rose şi pe Jack, însă nu şi-au oficializat niciodată idila.

Nicole Kidman despre divorţul de Tom Cruise

image

“Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul, dar ştiu că voi fi optimistă şi nu voi dispera. Cum îmi zice tata: <Nic, asta e situaţia, n-ai ce face. Nu e ceea ce ar fi putut fi şi nici ceea ce ar fi trebuit să fie, pur şi simplu e ceea ce e>”, a declarat Nicole.

image

Nicole Kidman şi Tom Cruise au fost căsătoriţi din decembrie 1990 până în august 2001. Au adoptat împreună doi copii, iar, în momentul în care actorul a părăsit-o pe soţia sa, Nicole era însărcinată şi a pierdut sarcina.Recente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg