S-au întors în genunchi la foştii iubiţi pentru că nimeni altcineva nu-i dorea. Gest curajos sau jalnic?

25 martie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Nici vedetele nu sunt scutite de suişurile şi coborâşurile specifice unei idile obişnuite, însă ceea ce ne uimeşte mai mult e că au renunţat la propriile orgolii şi i-au implorat pe foştii lor parteneri să îi primească înapoi.

image

Muzicianul Adam Levine şi modelul Behati Prinsloo sunt superbi împreună, nu-i aşa? Însă el nu credea asta mai pe la începutul relaţiei lor. De fapt, i-a şi spus frumoasei lui iubite că gata, totul s-a terminat între ei. Numai că nu a rezistat singur mult timp şi a rugat-o, cu cerul şi cu pământul, pe Behati să îl primească înapoi. Şi ea l-a primit, mai ales că individul s-a întors la ea cu un inel de logodnă şi o cerere emoţionantă în căsătorie. Iar acum cei doi sunt căsătoriţi şi au doi copii împreună.

image image

Actorii Brian Austin Green şi Megan Fox formau un cuplu minunat, însă asta nu părea decât o aparenţă, pentru că, în 2015, şi-au luat “Adio!” unul de la altul. Dar n-au rezistat mult timp nici despărţiţi. De fapt, actorul şi-a dat seama că nu mai poate pune el mâna pe o frumuseţe ca Megan dacă o lasă să dispară din viaţa lui complet, aşa că şi-a făcut mea culpa în faţa ei numai ca să-l primească înapoi. Şi, să fim serioşi, Fox îşi poate găsi oricând un bărbat care să-i îndeplinească orice dorinţă, pe când Brian... nu e cel mai dorit bărbat de la Hollywood.

image image

Relaţia dintre Mariah Carey şi Bryan Tanaka nu părea una care să ne atragă prea mult atenţia. Însă a avut şi această idilă suişurile şi coborâşurile ei. După ce s-au cuplat, cei doi au lăsat-o moale pentru o vreme. Se pare că mofturoasa vedetă nu mai avea chef de el. Ceea ce e şi normal, pentru că m-ar fi surprins o situaţie inversă.

image

Însă, în mod surprinzător, tot ea a fost cea care s-a întors la el. Dintre ei doi, doar ea e cunoscută în întreaga lume, însă, dacă a avut un moment în care s-a gândit că putea face rost de un partener mai acătării, s-a înşelat. Şi atunci diva s-a întors la toy boy-ul ei, iar el n-a avut nimic de comentat.

image

Vă mai aduceţi aminte când frumoasa actriţă Kate Hudson forma un cuplu cu amuzantul actor Owen Wilson? Păreau că se potrivesc atât de mult, având în vedere că amândoi aveau un simţ al umorului bine dezvoltat. Însă idila lor n-a fost lipsită de probleme, ceea ce a şi cauzat despărţirea lor. Pentru o vreme. Pentru că au redevenit un cuplu la scurtă vreme.

El şi-a dorit reluarea legăturii cu Kate, ceea ce e şi evident, având în vedere că Hudson a fost şi este curtată de numeroşi bărbaţi, pe când el, nu se bucură de acelaşi succes amoros ca ea. Aşadar, Owen s-a întors în genunchi la fosta lui iubită, ea l-a primit înapoi, însă idila lor n-a rezistat nici a doua oară mult. Pentru că cei doi actori şi-au luat “Adio!” de-a binelea după o scurtă vreme.

image

Ei, da, nici regalităţile nu sunt scutite de cutremure sentimentale. Astfel, Prinţul William şi a lui aleasă, Kate Middleton, înainte de-a fi căsătoriţi şi părinţi fericiţi, au avut parte de tot felul de discuţii şi despărţiri răsunătoare. Astfel, în 2007, au pornit fiecare pe drumuri separate, iar Kate era de neclintit în decizia de-a nu mai accepta compromisuri. Şi, în timp ce orice altă femeie ar fi bucuroasă să îi facă pe plac unui prinţ adevărat, ea n-a mai vrut să aibă de-a face cu el.

image

Însă William a fost cel care i-a propus reconcilierea. Şi, după discuţii îndelungate, a convins-o pe Kate că amândurora le este mai bine împreună decât separat. Şi a avut dreptate! Cei doi sunt căsătoriţi acum şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor.

image

Pink şi Carey Hart erau împreună de câţiva ani buni înainte de-a se despărţi în 2008 pentru o bucată de vreme. Cine a fost de vină? Cel mai probabil amândoi. Dar, dintre ei doi, numai Pink este un superstar care ar putea să-şi găsească un alt partener în doi timpi şi trei mişcări. Pe când soţul ei… nu prea. De fapt, se pare că el s-a întors la ea în lacrimi, implorând-o să îl primească înapoi. Ceea ce s-a şi întâmplat!

image


Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg