S-au logodit Geanina şi Costas? Concurenta de la „Insula iubirii“ a arătat inelul!

24 mai, 2019
6 geanina costas insula iubirii jpg jpeg

Geanina este, poate, cea mai plictisită concurentă care a participat vreodată la „Insula iubirii“, părând totdeauna deconectată de emisiune şi dând semne de gelozie atunci când orice altă concurentă se află în preajma lui Andi.

Ajunsă în Thailanda alături de iubitul ei, Costas, Geanina pare de multe ori că nu ştie exact ce se întâmplă în jurul ei, dar în acelaşi timp încearcă să profite din plin de frumuseţile şi bucuriile pe care i le oferă ţara în care se află.

Dacă în casa fetelor totul pare liniştit pentru Geanina, în casa băieţilor lucrurile nu stau deloc aşa. Adrian deja a picat în ispită, îndrăgostindu-se de Maria încă din primele ore după ce a ajuns în Thailanda, iar Aurel a afirmat că o iubeşte pe Dana de foarte mulţi ani. Cei care încă nu sunt siguri de ce vor să facă sunt Eusebiu, care pare că o doreşte pe Bianca, dar are ochi şi pentru celelalte ispite, şi Costas, iubitul Geaninei, care, deşi încearcă să se ţină departe de Nico, se observă că o place pe aceasta foarte mult.

În ciuda celor întâmplate la „Insula iubirii“, se pare că Geanina şi Costas formează în continuare în cuplu, concurenta având ca poză de profil pe Instagram o fotografie în care apare cu bărbatul alături de care a ajuns în Thailanda. Mai mult decât atât, pe un grup de pe Facebook dedicat emisiunii „Insula iubirii“ a apărut un print screen de pe Instagram cu o fotografie în care Geanina şi-a pozat mâna stângă şi le arată fanilor un inel ce pare de logodnă.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg