Sacrificiile pe care Jeff Bridges, bolnav de cancer, le-a făcut pentru a fi la nunta fiicei sale

17 noiembrie, 2022

Diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în urmă cu doi ani, actorul a făcut eforturi uriașe pentru a-și putea conduce fiica la altar.

jeff bridges jpeg

Jeff Bridges trăiește una dintre cele mai tulburătoare drame. La vârsta de 72 de ani, el se confruntă cu probleme de sănătate majore, care aproape că l-au imobilizat în scaunul cu rotile.

Într-un interviu recent acordat publicației "The Independent", Jeff Bridges a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat înainte de căsătoria fiicei sa, Hayley Roselouise Bridges, din august 2021.

Bridges fusese diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în octombrie 2020 și s-a infectat și cu COVID-19 în ianuarie 2021. El a anunțat mai târziu, că forma de cancer de care suferă este în remisie. Cu toate acestea, abia se mai putea mișca și putea sta în picioare doar 45 de secunde. Astfel că, pentru a putea fi prezent la nunta fiicei sale și a o putea conduce la altar, "Primul obiectiv a fost cât timp pot sta în picioare", a spus el pentru "The Independent".

Soluția imediată a fost să lucreze cu un antrenor pentru a crește numărul de pași pe care îi putea face și pentru a-și stabiliza respirația, el folosindu-se de o mască cu oxigen. Iar lucrul cu antrenorul personal l-a făcut să-și depășească limitele. "În cele din urmă, mi-am spus: "Poate că pot să o fac, mai știi?". Și s-a dovedit că nu doar că am ajuns să o conduc la altar, dar am ajuns să fac și dansul de nuntă. A fost grozav."

Fiica sa, Hayley, s-a căsătorit cu iubitul ei, Justin Shane, în Kestrel Park din Santa Ynez, California.

În primăvara acestui an, Jeff Bridges a povestit pentru "People" că a petrecut aproape cinci luni în spital, atunci când problemele sale de sănătate au fost cele mai grave. "Eram lipsit de apărare. Asta face chimioterapia - te lipsește de tot sistemul imunitar. Nu aveam nimic cu care să lupt", a spus el. "COVID a făcut ca până și cancerul meu să pară un nimic".

Jeff Bridges   Instagram (2) jpg

El a spus că nu se putea rostogoli în pat fără să cheme asistenta să îl ajute cu oxigen. "Am fost destul de aproape de moarte. Medicii îmi tot spuneau: 'Jeff, trebuie să lupți. Nu te lupți'. Eram pe punctul de-a capitula. Eram gata să plec. Dansam cu moartea mea", a spus el.

FOTO: Profimedia, Instagram/ McKenzie Smith for @tanya.menoni



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg