Saga Bruce Jenner. De ce a simţit nevoia un fost campion olimpic să se transforme în femeie?

27 aprilie, 2015
bruce jenner 0 jpeg

Mai mult decât faptul că este tatăl vitreg al surorilor Kardashian, Bruce Jenner, în vârstă de 65 de ani, este fost campion olimpic la decatlon, una dintre cele mai solicitante probe din concursul de atletism. Aşadar, după aproape 40 de ani de la câştigarea

Mai mult decât faptul că este tatăl vitreg al surorilor Kardashian, Bruce Jenner, în vârstă de 65 de ani, este fost campion olimpic la decatlon, una dintre cele mai solicitante probe din concursul de atletism. Aşadar, după aproape 40 de ani de la câştigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal şi transformarea lui în erou naţional, Jenner a dezvăluit într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Diane Sawyer că se simte femeie.

"Da, în esenţă, sunt femeie.Oamenii mă privesc diferit. Unii pot să mă considere un bărbat macho, dar inima şi sufletul meu, ca de altfel tot ceea ce fac în viaţă, fac parte din persoana mea, iar acea parte feminină face parte din fiinţa mea. Este ceea ce sunt", a adăugat fostul campion olimpic, care a primit după Olimpiada de la Montreal titlul neoficial de cel mai bun atlet din lume.

Weekendul trecut, Bruce Jenner a acceptat să apară în emisiunea "20/20" a postului ABC pentru a pune capăt numeroaselor zvonuri şi speculaţii care au circulat în ultimele luni despre transformarea sa în femeie. Cu toate aceastea, Bruce a precizat că nu este gay şi că nu a întreţinut niciodată raporturi sexuale cu un bărbat.

De trei ori căsătorit şi divorţat tot de atâtea ori, Bruce Jenner este tatăl biologic a şase copii şi tatăl adoptiv a altor patru. Primele două soţii ale sale - Chrystie Crownover şi Linda Thompson - i-au transmis lui Bruce Jenner mesaje de sprijin, prin intermediul prezentatoarei Diane Sawyer. Cea de-a treia soţie a fostului campion olimpic, Kris Jenner, managerul şi mama vedetelor din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", nu a dorit să participe la această emisiune.

image

Unul dintre cele mai dificile momente pentru Jenner a avut loc în urmă cu 18 luni, atunci când jurnaliştii americani l-au urmărit în timp ce se îndrepta spre o clinică medicală unde urma să suporte o intervenţie chirurgicală pentru corectarea dimensiunilor mărului lui Adam. În acel moment, Bruce Jenner spune că a avut gânduri suicidare, întrucât dorea să scape de presiunea exercitată asupra lui de mass-media americană.

Kim Kardashian a fost "de departe, cea mai binevoitoare" cu transformarea prin care a trecut tatăl ei vitreg şi persoana cu care a putut să vorbească cel mai uşor despre asta, a spus Bruce Jenner.

Potrivit spuselor lui Bruce Jenner, Kim Kardashian l-a încurajat în felul următor: "Fato, trebuie să fii tare! Trebuie să arăţi bine!".

Cele mai tinere dintre fiicele sale, Kendall şi Kylie Jenner, au trimis un mesaj de sprijin pentru tatăl său, difuzat în emisiunea "20/20", în care au spus: "Tot ceea ce noi ne dorim este ca el să fie fericit. Dacă el este fericit, atunci şi noi suntem fericite".

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenţi atleţi americani din anii 1970, după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborât recordul mondial de puncte în proba de decatlon.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg