Sally Field: cum m-am luptat cu depresia

1 februarie, 2017
"Hello, My Name Is Doris"   2015 SXSW Music, Film + Interactive Festival jpeg

La 19 ani, devenise vedeta serialului ABC Flying Nun. Şi era deja depresivă... Actriţa a povestit recent într-un interviu cum s-a luptat cu o boală tăcută, care îi distrugea viaţa

Sally a povestit într-un interviu cum a învins depresia.

„Sufeream cumplit”, îşi aminteşte acum actriţa în vârstă de 70 de ani. O problemă agravată şi de un tată vitreg abuziv. Curând, depresia a împins-o spre bulimie, un demon cu care s-a luptat ani de zile. „Eram atât de deprimată... Genul acela de depresie în care pui pe tine zece kilograme în două secunde. Toată lumea arăta în stilul lui Twiggy, numai eu nu. Mă simţeam îngrozitor de neatractivă!” În această disperare de a se agăţa de ceva salvator, Sally s-a căsătorit cu iubitul din liceu, Steven Craig. „M-am măritat – iar asta i-a şocat pe toţi, inclusiv pe mine!”, povesteşte ea. Şi, evident, atunci când forţezi un lucru, el nu funcţionează. Aşa încât mariajul nu a ajutat-o deloc... „Steven era un tip extraordinar, dar Sally s-a măritat mai degrabă din teamă decât din iubire”, comentează un prieten. „De-asta nici nu avea cum să fie o soţie bună până nu se vindeca de depresie”

Cine a ajutat-o? Chiar o colegă din serialul Flying Nun, care îi observase comportamentul. Madeleine Sherwood, cea care a luat-o de mână şi a dus-o la Actor’s Studio, al lui Lee Strasberg, pentru a studia actoria. Sally îşi dorea din tot sufletul să fie o actriţă cât mai bună şi să studieze pentru asta. Depresia o făcea şi să se simtă nesigură pe ea în faţa celorlalţi actori. Iar Madeleine s-a gândit că această preocupare o va ajuta. Şi nu a greşit deloc. „Viaţa mea s-a schimbat atunci. Ceva s-a întâmplat acolo. Mi-am găsit o casă!”, a povestit Sally, care se refugiase pe platourile de filmare pentru a evada dintr-un cămin mult prea rece. Orele petrecute la studioul lui Lee Strasberg au făcut-o să vadă cu alţi ochi viaţa şi meseria pe care şi-o alesese. Pe lângă asta, Sally a început să urmeze şi terapie psihică, acolo unde a înţeles că “Nimeni n-o să te ajute să te faci văzut şi să te înveţe să fii puternic. Asta trebuie să vină din tine!”

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg