Sally Field, despre amorul cu Burt Reynolds. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor despre ea: "Nu a fost bun pentru mine"

27 martie, 2022
5 sal4 jpg jpeg

Sally Field nu crede că sentimentele pe care Burt Reynolds le avea pentru ea erau sincere.

Cu doar trei ani înainte de moartea sa din 2018 , Reynolds a scris în memoriile sale, “But Enough About ”, că regretă că nu a luptat suficient de mult pentru a-şi păstra relaţia cu Field, care are acum 75 de ani.

Actriţa din „Forrest Gump” a mărturisit pentru Variety că Reynolds a inventat povestea că ea a fost vreodată îndrăgostită de el. „Nu era cineva pe care să ţi-l doreşti prin preajmă”, a spus ea. „Nu a fost bun pentru mine în niciun fel”.

Povestea lor de dragostea a început în 1977 pe platourile de filmare pentru producţia „Smokey and the Bandit” . Cei doi au avut o relaţie până în 1982 şi au apărut împreună în patru filme. „În gândul lui, a inventat cumva că eram mai importantă pentru el decât crezuse iniţial, dar nu eram”, a adăugat ea. „Voia doar să aibă ceva ce nu avea”.

După moartea starului, Field nu şi-a făcut simţită prezenţa la înmormântare. Cu toate acestea, actriţa a făcut o declaraţie sfâşietoare despe el. „Există momente în viaţă care sunt de neşters, pentru că nu dispar niciodată. Îţi rămân chiar şi 40 de ani mai târziu”, a declarat diva la acea vreme.

„Anii mei cu Burt nu îmi părăsesc niciodată mintea. El va fi în istoria mea şi în inima mea atâta timp cât voi trăi”, a adăugat ea. „Odihneşte-te, amice!”

Reynolds a murit pe neaşteptate, la vârsta de 82 de ani, în septembrie 2018, din cauza unor probleme de sănătate. El urma să joace în filmul lui Quentin Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood” , dar nu a mai apucat.

În perioada în care şi-a publicat memoriile, Reynolds a recunoscut că îi duce dorul lui Field. „Mi-e dor de ea. Cred că a fost una dintre cele mai subestimate actriţe, ştii?” A fost cea mai bună actriţă cu care am lucrat vreodată. Am adorat-o cu adevărat”, a spus el. „A fost real. Ea este o persoană specială pentru mine”.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg