Salma Hayek a împărţit acelaşi bărbat cu Linda Evangelista. Cum şi-a tratat miliardarul fosta iubită şi ce i-a cerut să facă

17 ianuarie, 2022
1 linda18 jpg jpeg

Vedeta din „The Hitman's Bodyguard”, Salma Hayek, este căsătorită cu un om de afaceri. În trecut, miliardarul a avut o relaţie şi modelul Linda Evangelista, căreia i-a cerut să-şi avorteze fiul.

Salma Hayek este una dintre cele mai de succes actriţe mexicane de la Hollywood, iar soţul ei, CEO-ul Kering, François-Henri Pinault, atrage, de asemenea, atenţia.

Când Hayek şi Pinault au început să se întâlnească, fosta lui iubită, modelul canadian Linda Evangelista, tocmai rămăsese însărcinată. Ani mai târziu, Evangelista a susţinut că i-a cerut să întrerupă sarcina.

stanga
dreapta
2 salma1 jpg jpeg
3 salma3 1 jpg jpeg
1 linda18 jpg jpeg
2 linda21 jpg jpeg

Hayek şi Pinault s-au căsătorit în 2009, de Valentine's Day, la Paris. De atunci, unii oameni susţin că actriţa stă cu el doar pentru că este bogat. Pe lângă funcţia de CEO la compania de lux Kering, Pinault este şi preşedinte al holdingului Grope Artémis. Potrivit Forbes, Pinault este miliardar. În februarie 2021, Hayek a apărut în podcastul lui Dax Shepard şi Monica Padman şi a abordat afirmaţiile menţionate anterior : 

„Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: <<Oh, este o căsătorie aranjată, ea s-a căsătorit cu el pentru bani>>. Eu le zic doar să creadă ce vor.

Hayek şi soţul ei au o relaţie de 15 ani şi sunt încă  încă îndrăgostiţi unul de celălalt. Ea nu se simte jignită când aude oamenii că spun că s-a căsătorit cu el pentru banii lui.

Bărbaţii bogaţi sunt adesea discriminaţi şi asociaţi cu stereotipuri. Se spune că le lipsesc valorile, sunt „materialişti” şi „proşti” sau că nu merită să fie atât de bogaţi. Chiar dacă Hayek a crezut iniţial că stereotipurile sunt adevărate şi a avut preconcepţii când l-a cunoscut pe Pinault, personalitatea lui l-a făcut să se răzgândească. Ea a dezvăluit că aceste etichete nu i se aplică.

Hayek a adăugat că soţul ei nu a fost niciodată dependent de muncă. Imediat ce termină, pleacă acasă cu zâmbetul pe buze, bucuros că îşi  vadă familia şi gata să-i facă să râdă. Când pleacă în vacanţă, el nu acordă atenţie responsabilităţilor sale de serviciu. Hayek a subliniat că oamenii nu-şi pot imagina cât de fericită o face, aşa că a tot ignorat afirmaţiile nefondate.

În timp ce povestea lui Hayek şi Pinault este remarcabilă, relaţia sa anterioară cu Evangelista este departe de a fi perfectă. Chiar dacă Pinault şi Evangelista au fost împreună doar patru luni, au un fiu, pe Augustin James.  

Problemele dintre cei doi au escaladat atât de mult încât Evangelina l-a adus în instanţă şi i-a cerut sprijinul pentru îngrijirea copilului în 2011. Evangelista nu a dezvăluit niciodată valoarea pensiei de întreţinere pe care a cerut-o, dar se presupune că ar fi vrut cinci cifre, iar  pentru a acoperi bona lui Augustin, şoferii înarmaţi, educaţia etc.

Avocatul ei a mai susţinut că Pinault a fost iniţial mulţumit de veştile despre sarcină, dar apoi i-a cerut să întrerupă sarcina. Apoi „a spus clar” că nu va întreţine copilul. La proces, omul de afaceri a recunoscut că s-a despărţit de modelul canadian imediat ce a aflat despre sarcină, pentru că ea nu fusese planificată. Se întâlneau de puţin timp şi nu se cunoşteau bine.

Pinault a crezut că a rămas însărcinată intenţionat şi a adăugat că el nu a avut niciun rol în a decide dacă să păstreze copilul sau nu. I-a spus că îl va recunoaşte pe copil şi a făcut-o. Cu toate acestea, în primii ani nu i-a plătit pensie copilului, pentru că ea nu a cerut niciodată, iar el nu a oferit. Când Evangelista a cerut în sfârşit bani în august 2011, el a acceptat „în 20 de minute”. Ba mai mult, purtătorul  lui de cuvânt a  negat afirmaţiile cărora Evangelista ar fi fost sfătuită să întrerupă sarcina. 

La mai puţin de un an de la naşterea lui Augustine, Pinault şi Hayek au avut-o pe Valentina, singura lor fiică. Avocatul Lindei Evangelista a arătat în instanţă  diferenţele dintre viaţa Valentinei şi cea a lui  Augustine.

Când Valentina va împlini 21 de ani va moşteni o casă de 12 milioane de dolari în Los Angeles. Începând cu 2012, ea a stat la hotelul Four Seasons din Bora Bora şi a petrecut Crăciunul pe iahturi în St. Barts şi Miami. Pe de altă parte, Pinault nu-l invitase niciodată pe Augustine într-o excursie şi nu vorbise cu el despre fraţii săi mai mari, Mathilde şi Francois, copiii lui Pinault din prima căsătorie. Ei locuiesc la Paris cu mama lor, Dorothée Lepère, care a fost căsătorită cu Pinault între 1996 şi 2004.

Nu este clar cum s-a desfăşurat bătălia de la tribunal, dar se pare că Augustine a ajuns să facă parte din familia  lui Pinault şi Hayek. În august 2021, actriţa a postat o fotografie în care se afla cu fiul său viteg, în timpul unei vacanţe de familie. 

Hayek a spus odată că nu vrea să spună cum şi-a cunoscut soţul, deoarece a fost atât de „romantic şi uimitor” încât nu vrea să „vulgarizeze” acest moment.  

Faptul că s-au întâlnit târziu (ea avea 39 de ani, iar el 43) a ajutat şi mai mult, mai ales că ea se cunoştea mai bine la acea vârstă. Despre Valentina, pe care a avut-o la 41 de ani, Hayek spune : 

"Cred că sunt o mamă bună pentru că am avut-o mai târziu, dar mai obosesc. Nu o să mint".Recente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg