Salma Hayek a pozat alături de mama sa. Îi seamănă?

4 mai, 2017
body 5 3 z jpeg

Celebra actriţă a acordat, recent, un interviu publicaţiei HOLA! USA, în care a vorbit despre fiica sa Valentina, despre cei trei copii din mariajul anterior al soţului ei, dar şi despre mama sa, Diana Jimenez, alături de care a şi realizat un pictorial cu această ocazie.

Salma Hayek şi mama sa, Diana

Dacă vă întrebaţi de unde provine farmecul şi frumuseţea Salmei Hayek, faceţi cunoştinţă cu Diana Jimenez, cea care i-a dat naştere actriţei şi care a ghidat-o în viaţă.Vorbind despre fiica sa, Diana a declarat: ”Am ştiut dintotdeauna că Salmita va reuşi în viaţă, graţie personalităţii sale şi a felului său de a lupta pentru ceea ce-şi doreşte, dar m-a surprins să văd că este de neoprit”.

Salma Hayek, Diana, în noul pictorial ”Hola”!

La rândul ei, Salma a vorbit cu candoare despre cea care a adus-o pe lume, mărturisind că toate învăţăturile ei au ajutat-o să ajungă acolo unde şi-a dorit. ”Ceea ce m-a învăţat mama mea a fost foarte important pentru mine, însă nu i le pasez fiicei mele căci ea are nevoie de lucruri total opuse”, a mărturisit Salma.

Salma şi Valentina Paloma Pinault - noiembrie 2015

Vorbind despre calitatea de a fi mamă, Salma a declarat că este lucrul care o face cea mai fericită. ”Să fii responsabilă te ajută să te dezvolţi ca om. Nu trebuie neapărat să faci sacrificii, ci să ai intenţia de a da o parte din tine altei persoane, de a contribui la existenţa altei fiinţe. Treaba asta este foarte satisfăcătoare. Înveţi o mulţime de lucruri despre tine când faci ceva pentru altcineva”, a povestit Salma care are o fiică din mariajul cu Francois-Henri Pinault, pe nume Valentina, dar este, totodată, mamă vitregă pentru trei copii de-ai soţului ei, proveniţi dintr-o altă relaţie, respectiv Augustin, Mathilde şi Francois.

Que vivan las trenzas! Braid game strong with my #minime #braids #twinning #hair #momlife #braidgame A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Apr 3, 2017 at 12:34pm PDT

Que vivan las trenzas! Braid game strong with my #minime #braids #twinning #hair #momlife #braidgame

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Apr 3, 2017 at 12:34pm PDT

Cât despre fiica sa, Valentina, Salma a mărturisit că nu se aseamănă mai deloc cu ea: ”Nu-i spun multe dintre lucrurile pe care eu le-am învăţat de la mama mea, pentru că viaţa ei este total diferită de cea pe care am avut-o eu. (...) Valentina şi eu suntem personalităţi diferite. Un singurul lucru în comun: frica de scenă. Valentina şi eu suntem cele care ne temem de scenă. Totuşi, stă în faţa camerei fără nicio problemă”.

Foto: HolaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate