Salma Hayek, alegere vestimentară ciudată. Actrița a îmbrăcat o rochie plasă și accesorii fără noimă

27 ianuarie, 2023
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg

Actrița și-a completat look-ul cu tocuri amețitoare, aurii, și o coadă de cal care îi lăsa liberă toată zona feței.

Puternică, asumată, sexy, latina Salma Hayek face furori și acum pe covorul roșu, iar cariera sa este în plină desfășurare, căci actrița tocmai a lansat un nou film, ce se anunță incendiar pentru public: Magic Mike’s Last Dance.

Exact ca în rolul pe care îl are în film, Salma Hayek debordează de senzualitate. La premiera din Miami a apărut ca o femeie spectacol, cu corpul la vedere, acoperit doar de o rochie plasă. Starul din Mexic a purtat lenjerie intimă neagră, multe bijuterii aurii, iar pe rochia transparentă s-au regăsit diverse flori brodate. Actrița a accesorizat la ținuta bombastică o poșetă verde. Ansamblul nu este ușor de digerat, este mult prea încărcată, dar probabil că este efectul scontat, cu toate că Salma Hayek nu poate trece neobservată.

Salma Hayek, Profimedia (2) jpg

Este o diferență uriașă între ținuta diafană de la Globurile de Aur sau de la premiera ”Motanul Încălțat.”

Diva a spus la Jessica Rodriguez în emisiune că soțul său se află la Paris, dar că sigur i-ar fi plăcut s-o vadă îmbrăcată așa. Potrivit actriței, François-Henri Pinault o contemplă cu adorație de fiecare dată când se pregătește să meargă la un eveniment.

Salma Hayek joacă în Magic Mike’s Last Dance alături de Channing Tatum. Într-un alt interviu recent, mexicana a oferit câteva detalii despre rol: ”Sunt o femeie puternică, coordonez bărbați semi-goi, care dansează și fac piruete. Fizic, a fost provocator.”

Nu o contrazicem! Mai mult ca sigur, producția va deveni un adevărat succes. Premiera pentru public este programată în 10 februarie, ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Și dacă nu v-am convins, Channing Tatum a descris filmul ca pe un “Super Bowl al striptease-ului.” ”Mike cel magic” revine cu noi personaje și povești seducătoare. ”Ultimul dans al lui Mike cel Magic” se vrea ultima parte a trilogiei de succes. Revine Channing Tatum, cu unul dintre cele mai bune roluri ale sale, dar și cu o nouă iubită, nimeni alta decât Salma Hayek.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg