Salma Hayek, alegere vestimentară ciudată. Actrița a îmbrăcat o rochie plasă și accesorii fără noimă

27 ianuarie, 2023
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg

Actrița și-a completat look-ul cu tocuri amețitoare, aurii, și o coadă de cal care îi lăsa liberă toată zona feței.

Puternică, asumată, sexy, latina Salma Hayek face furori și acum pe covorul roșu, iar cariera sa este în plină desfășurare, căci actrița tocmai a lansat un nou film, ce se anunță incendiar pentru public: Magic Mike’s Last Dance.

Exact ca în rolul pe care îl are în film, Salma Hayek debordează de senzualitate. La premiera din Miami a apărut ca o femeie spectacol, cu corpul la vedere, acoperit doar de o rochie plasă. Starul din Mexic a purtat lenjerie intimă neagră, multe bijuterii aurii, iar pe rochia transparentă s-au regăsit diverse flori brodate. Actrița a accesorizat la ținuta bombastică o poșetă verde. Ansamblul nu este ușor de digerat, este mult prea încărcată, dar probabil că este efectul scontat, cu toate că Salma Hayek nu poate trece neobservată.

Salma Hayek, Profimedia (2) jpg

Este o diferență uriașă între ținuta diafană de la Globurile de Aur sau de la premiera ”Motanul Încălțat.”

Diva a spus la Jessica Rodriguez în emisiune că soțul său se află la Paris, dar că sigur i-ar fi plăcut s-o vadă îmbrăcată așa. Potrivit actriței, François-Henri Pinault o contemplă cu adorație de fiecare dată când se pregătește să meargă la un eveniment.

Salma Hayek joacă în Magic Mike’s Last Dance alături de Channing Tatum. Într-un alt interviu recent, mexicana a oferit câteva detalii despre rol: ”Sunt o femeie puternică, coordonez bărbați semi-goi, care dansează și fac piruete. Fizic, a fost provocator.”

Nu o contrazicem! Mai mult ca sigur, producția va deveni un adevărat succes. Premiera pentru public este programată în 10 februarie, ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Și dacă nu v-am convins, Channing Tatum a descris filmul ca pe un “Super Bowl al striptease-ului.” ”Mike cel magic” revine cu noi personaje și povești seducătoare. ”Ultimul dans al lui Mike cel Magic” se vrea ultima parte a trilogiei de succes. Revine Channing Tatum, cu unul dintre cele mai bune roluri ale sale, dar și cu o nouă iubită, nimeni alta decât Salma Hayek.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg