Salma Hayek dezvăluie secretul pentru un corp superb la 50+. Și fără sport!

15 septembrie, 2023

La 57 de ani, actrița de origine mexicană are un trup splendid și tonusul unei femei cu 20 de ani mai tânără. Cum îi reușește?

Salma Hayek la 57 de ani (2) jpg

Salma Hayek a dezvăluit secretele din spatele fizicului ei spectaculos. Actrița în vârstă de 57 de ani afirmă că meditația o ajută mai mult decât exercițiile fizice intense să rămână tânără și frumoasă. „Chiar cred că așa este. Oamenii spun că este vorba de exerciții fizice. Eu cred că este meditația", a declarat ea pentru „Entertainment Tonight”.

„Trebuie să îți găsești calea. Mie îmi vine greu să fac exerciții fizice", a recunoscut ea. „Este într-adevăr foarte dificil să ai disciplina de a o face. Dar meditația este ca o plimbare în parc, pentru că este propriul meu mod de a o face."

Salma Hayek a adăugat că practică această rutină „în fiecare zi" și că își face timp să se așeze pentru un moment și să se conecteze cu ea însăși.

Vedeta, al cărei personaj memorabil a rămas portretizarea pictoriței Frida Khalo, a vorbit anterior despre tehnica de meditație în timpul unui episod al podcastului lui Kelly Ripa, Let's Talk Off Camera. „Când nu meditez o vreme, ghiciți ce? Nu numai că începe să-mi cadă fața și totul începe să cadă, dar și hernia mea de disc, problema de la gât, problema de la șold, gleznele mele. Încep să mă prăbușesc", a spus ea la vremea respectivă.

Salma Hayek a explicat că a ajuns chiar să simtă cum energia „dansează" prin corpul ei în timpul rutinei de meditație: „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: "Doamne, arăți ca la 20 de ani"", a spus ea entuziasmată.

Actrița mexicană a dezvăluit, de asemenea, că nu și-a făcut niciodată botox și că, în schimb, apelează la „radiofrecvență", pe lângă practicile sale de meditație. „Cei care îmi fac această procedură spun că rezultatele pe care le obțin eu nu le obțin și alți oameni", a spus ea.

Hayek nu a avut nicio reținere în a arăta rezultatele rutinelor sale de sănătate și fitness și chiar a împărtășit recent o fotografie senzuală în bikini pentru a sărbători cea de-a 57-a aniversare.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

emmanuel macron brigitte macron jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg