Salma Hayek, latina sexy de 56 de ani, cu un decolteu amețitor la Cannes! Actrița a venit cu soțul

26 mai, 2023

Probabil că François-Henri Pinault este un soț din cale afară de fericit, cu o asemenea soție: veselă, talentată, superbă și ... fără vârstă.

Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (3) jpg

Căci nu credem c-o vom vedea vreodată bătrână pe Salma Hayek. La 56 de ani arată cu 20 de ani mai tânără. Și da, face eforturi pentru asta: dietă, sport, yoga, meditație, creme minune din Mexic și nu în ultimul rând, genele fabuloase de femeie latina.

Diva din ”The Magic Mike” a încântat privitorii cu apariția sa la premiera filmului "Killers Of The Flower Moon", în cadrul celei de-a 76-a ediții a celebrului festival de film din sudul Franței.

Soțul François-Henri Pinault n-o scapă din ochi, chiar s-a obișnuit s-o însoțească la evenimentele mondene.

Actrița a făcut senzație cu rochia sa neagră cu paiete, Balenciaga, cu un model asimetric cu volane și un decolteu mai mult decât generos, care i-a pus în valoare bustul spectaculos, de care Salma Hayek este atât de mândră.

În ciuda faptului că oricine poate vedea că sânii ei sunt mult mai mari decât erau când avea 20 de ani, Salma Hayek neagă o intervenție estetică și a declarat acum câțiva ani că sânii îi cresc în continuare, dar natural!

Invitată la emisiunea online a Jadei Pinkett Smith, soţia lui Will Smith, Salma Hayek a pus pe masă subiectul bustului ei - considerând că e momentul să lămurească lucrurile, după o perioadă în care s-a speculat că şi-a pus implanturi mamare.

Comparând imaginile cu Salma din 2010, 2014 şi 2020, este limpede că a schimbat măsura cupelor. Dar Salma Hayek susţine că sânii ei sunt naturali - ba mai mult, că ei cresc în continuare. Iată cum explică actriţa decolteul ei din ce în ce mai generos: "Mulţi oameni spun că mi-am făcut o mărire de sâni. Şi nu-i învinovăţesc. Într-adevăr, sânii mei erau mai mici. Dar şi restul corpului meu era mai slab", a spus ea la emisiunea Jadei, Red Table Talk. "În cazul unor femei, sânii îşi reduc dimensiunea de-a lungul timpului, ele pierd din grăsime. Dar în cazul altor femei, când câştigă în greutate li se măresc şi sânii. La fel se întâmplă şi când eşti gravidă, naşti şi alăptezi, sânii cresc şi nu îşi mai revin la dimensiunea de dinainte. Iar în alte cazuri, sânii cresc din nou şi când eşti la menopauză. Iar eu se întâmplă să fiu una dintre acele femei cărora le-au crescut sânii la fiecare dintre aceste etape. Când m-am îngrăşat, când am fost însărcinată şi când am intrat la menopauză. Am schimbat multe măsuri la sutien. Şi nu e neapărat numai de bine, resimt dureri de spate, iar despre asta nu se prea vorbeşte. La fel cum nu se vorbeşte despre creşterea sânilor la menopauză - se bate moneda pe bufeuri şi diverse stări emoţionale. Dar mai e ceva de spus: menopauza nu înseamnă momentul de expirare a femeii. Femeia nu are termen de expirare. Poţi să fii în cea mai bună formă la orice vârstă!", a declarat fără ezitare superba actriță.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg