Salma Hayek le-a dansat lasciv fanilor, după ce a bifat un nou prag de urmăritori: 24 millioane!

17 mai, 2023

Este un număr impresionant, într-adevăr. Și nu este deloc ușor să-ți păstrezi fanii în online, mereu trebuie să vii cu ceva nou, iar actrița știe deja asta.

Salma Hayek GG, Getty (3) jpg

Căci obișnuiește să-și răsfețe fanii fie cu imagini ”decoltate”, în costum de baie, fie cu dansurile sale latino spectaculoase. Și da, diva are dansul în sânge!

Salma Hayek știe să sărbătorească fiecare etapă! Actrița mexicană a apelat la rețelele de socializare pentru a anunța cu bucurie că a ajuns la 24 de milioane de adepți, prezentându-și abilitățile de dans într-un număr de Salsa plin de viață, pe ritmul ”Música para Salseros” de DJ Sabrosura.

În videoclipul postat pe Instagram, actrița din „Magic Mike’s Last Dance” se ridică de pe scaunul de machiaj și începe să se unduiască lasciv, pe ritmurile de Salsa.

Foarte sexy, ca de fiecare dată, vedeta a dansat doar într-un halat alb, care-i dezvăluia formele apetisante ale fizicului său de invidiat.

În dreptul filmulețului, Salma Hayek le-a scris fanilor: ”24 milioane urmăritori, 24 milioane motive de a zâmbi. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături în această aventură uimitoare. Nu am cuvinte să-mi exprim bucuria și recunoștința. La mulți ani”, le-a transmis vedeta.

Diva este incredibil de sexy la cei 56 de ani ai săi, mereu a fost întrebată ce face? A găsit oare secretul tinereții fără bătrânețe?

Actrița a dezvăluit recent un lucru care o ajută foarte mult în rutina sa de frumusețe. 

Salma Hayek a mărturisit Elle că este preocupată de aspectul pielii sale și că folosește o cremă pe nume Tepezcohuite, folosită în Mexic în tratamentul arsurilor, căci are capacitatea de a regenera pielea. În SUA doar hispanicele folosesc aceste trucuri, necunoscute de americance.

”Anumite ingrediente au fost analizate în laboratoarele americane și s-au mirat de ce au descoperit. S-au întrebat: Doamne, noi de ce nu le folosim? De aceea, eu nu am nevoie de Botox, peeling-uri, substanțe de umplere a ridurilor.”, explica Salma Hayek în interviurile anterioare.

Actrița hollywoodiană, care apare pe ecrane în cel mai recent capitol al seriei "Magic Mike", demonstrează cu fiecare apariție că vârsta e doar un număr. Ea dansează, se bucură de viață și se hrănește cu energia marină, căci este un fan al ieșirilor în larg cu iahtul.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg