Salma Hayek, parada costumelor de baie, la început de an. Cât este de frumoasă actriţa la 55 de ani

12 ianuarie, 2022
1 salma hayek 3 jpg jpeg

Salma Hayek ştie că e frumoasă şi adoră se publice imagini cu ea în ipostaze sexy. Căci, se pare, legenda este adevărată.

Care legendă? Actriţa a împlinit 55 de ani în costum de baie şi de atunci o ţine într-un festival al imaginilor sexy. Şi are de ce, căci se află într-o formă fizică de zile mari. Încă de la începutul anului, a publicat fotografii estivale cu ea.

Este prima actriţă mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă şi a doua actriţă latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creaţie pentru care a fost nominalizată şi la Globul de Aur şi la Premiul BAFTA.

stanga
dreapta
2 salma hayek 4 jpg jpeg
1 salma hayek 3 jpg jpeg
4 salma hayek 5 jpg jpeg
5 salma hayek 2 jpg jpeg
6 salma hayek 6 jpg jpeg
7 salma hayek 7 jpg jpeg
8 salma hayek 8 jpg jpeg

Pe 19 noiembrie 2021, Salma Hayek a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. La ceremonia de premiere au participat, alături de familia actriţei, actorul Adam Sandler şi regizoarea Chloé Zhao.

După un an în care a muncit la filmări, superba actriţă şi-a luat o binemeritată vacanţă. Şi a publicat imagini cu ea în apa rece, explicând: ”Este durerea şi plăcerea apei reci.” Într-adevăr, scufundarea în apă rece este o metodă terapeutică de succes care asigură sănătatea şi longevitatea practicantului. Să fie oare acesta secretul tinereţii Salmei Hayek?Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg